Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Вітаю, Вінніпежці! Ми продовжуємо наші суші-буфети по суботах (кожну другу суботу місяця). І запрошуємо вас 10 серпня у гості спробувати наші найсвіжіші суші з-під ножа, а також напої, місо-суп, круасани у форматі all inclusive (стільки, скільки зможете з*їсти). Наш затишний ресторанчик знаходиться у самому серці Вінніпегу за адресою 238 Portage Ave. Чекаємо ваші реєстрації по тел 204-2956304. Зверніть увагу на ціни для діток, для найменших учасників у нас є ігровий столик Duplo. Чекаємо на зустріч!
-
Щоб більше людей попередити
-
Ну в новинах не писали десь,щоб можна було поділитися?
-
Ви можете поділитися лінком новин про це?
-
І наче не перша нація......щ Жах, тримайтеся
-
Боже..... жахіття...які скоти....скорішого одужання синочку і вам
-
Думаю, цих двоих можна ще довго не боялись якщо їх впіймали
-
Жах, тримайтесь 🙏🏻
-
Якої національності?
-
Це трэш
-
Добрий день, хочу з вами поділитися своєю проблемою і може когось попередити.Може хтось щось порадить.В суботу 3 серпня в 6.00вечора я поверталася з роботи,син мене зустрічав(сину14 років).Район (River East,зупинка Kent)До нас подьїхали двоє хлопців на велосипедах, запитали з України чи з Росії ми, ми відповіли що з України, вони почали щось голосно кричати,я сказала що ми трішки розуміємо,вони почали вимагати гроші, я відповіла що у нас нічого немає, вибачилися і хотіли йти далі.Він витяг біту і вдарив мого сина по голові, потім мене.Син втратив свідомість, я впала біля нього,бачила як він знімає з сина сумку,я почала кричати,добре поруч стояла машина і там сиділа жінка,вона почула вийшла,вони поїхали.Приїхала поліція і медики. В ітоге у мене зламана щелепа,за вухом зашили,а син мій має тяжкий струс мозку і проблеми з шеєю.Їх впіймали. Тепер я і мій син боємося ходити по вулиці. Що робити?