Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Вона повинна була ще вам надати анкету, яку ви заповнюєте. Потім цю анкету та свій Notice of assessment ( тільки повний, з інформацією про ваш дохід 2023) приносите до будь-якої філії Вініпег Транзит і віддаєте їм. Чекаєте на підтвердження, або навпаки. Прийде на імейл, який ви вкажете в анкеті
-
Добрый день. Работаю в автосалоне. С удовольствием, помогу подобрать для Вас подходящее авто: новое или б.у. Более 200 вариантов. Наличные, финансирование, лизинг. В этом месяце акция на 2024 Chevrolet Equinox: финансирование - 0.99% до 60 месяцев, лизинг - 0.9% на 2 года!!! Пожалуйста обращайтесь. Буду рад встречи с Вами! С Уважением, Алексей Vickar Community Chevrolet 964 Regent Avenue West www.vickarchevrolet.ca/ +1 204 698 80 15 [email protected]
-
Дякую. Якщо ви подавали запит не так давно, то може знаєте, що означає Transit Plus client registration number і Employment and Income Assistance?
-
Я питала в бібліотеці, дівчина дала мені папірець. Я думала, це бланк, а зараз роздивилася, що це як зразок від CRA з інформацією щодо податків. І що з цим робити я не знаю.
-
Можливо автоматично подовжили, так як ваші доходи за минулий рік дають право на пільгу.
-
Комнаты отдельные мебелированные. Ванна, кухня, прачечная общая . Есть парковка. Кладовки по адресу StorageVille 123 Reenders Dr
-
А кладовки сдаёте?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, як продовжити пільговий проїзний онлайн? Не знайду, на якому сайті подавалася.
-
Скажем так,британцев я с трудом понимаю.А вот американский акцент,я понимаю намного лучше
-
Здравствуйте сдаю комнаты в доме Winnipeg Downtown $ 550 м-ц спрашивайте в личные сообщения