Winnipeg for Ukrainians - chat
-
🔫ПЕЙНТБОЛ В суботу 3 серпеня на 14:00 Плануємо зібрати 10-12 гравців Ціна з людини 62$ Ви отримаєте: -зброю, маску, 400 кульок, та комбінезон Гра триває поки є кульки, приблизно 400 набоїв хватає на 2 години гри плануємо там буди 3 години +- Бажано одягатися в штани та щось з рукавами, та рукавиці щоб не так боляче було при попаданні, можливо змінний одяг щоб назад не їхати в брудному, за 5$ вони надають броню, та докупити набої можна в любий момент, вони мають шухляди для зберігання одягу Якщо немає авто ті хто на автівці зможе забрати інших по дорозі) Я буду бронювати гру так що кошти можете надсилати мені За одно я куплю води та принесу свій термо холодильник) Хто буде, будь ласка киньте + мені в лс [email protected] Адреса maps.app.goo.gl/vuBbhgtWfdwaVBPQ7?g_st=it Сайт www.paintballparadise.com/
-
Ну алкогольное нельзя,так хоть б/а.Я интересуюсь на будущие,что бы не попасть в неловкую ситуацию.
-
Один говорят нельзя,другие можно .запуталась
-
Ага…я видела как пьянеют от бутылочки колы 😅но меня интересует могу ли я пить б/а не прикрывая его
-
Всем привет,подскажите б/а пиво тоже нельзя пить на общественных пляжах?
-
Видачу ВП в аеропортах продовжили🎇🎇🎇
-
www.instagram.com/lusia_winnipeg_whisk_bakery/ Звертайтесь, дуже смачно 👌👍👍
-
🗓️3.08 ЗАВТРА 🔥 ( Субота)9:00pm-2:00am Запрошуємо вас на найяскравішу подію літа – Неонову вечірку🌟⭐️, яка відбудеться 3 серпня! 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-2:00 Dj Noise Друзі! Приєднуйтесь до нас на яскраву неонову вечірку, яка відбудеться 3 серпня! 🟪🟩🟦🟧🟨 Одягайте найсоковитіші та найяскравіші кольори, щоб блищати всю ніч! На вас чекає незабутня атмосфера, чудова музика та багато веселощів. І не забудьте – попереду лонг вікенд! Почніть його разом з нами на неймовірній вечірці! До зустрічі на танцполі!❤️
-
Є така t.me/ukrkanada/92731
-
300 Stanley Rostuk
-
Всім привіт! Питання швидше до дівчат… Чи знаєте ви людину, або фірму котра займається пошиттям одежі? Матеріали все є, мені потрібно тільки щоб викроїли, та пошили. За будь яку інформацію буду вдячний.