Winnipeg for Ukrainians - chat
-
www.instagram.com/lusia_winnipeg_whisk_bakery/ Звертайтесь, дуже смачно 👌👍👍
-
🗓️3.08 ЗАВТРА 🔥 ( Субота)9:00pm-2:00am Запрошуємо вас на найяскравішу подію літа – Неонову вечірку🌟⭐️, яка відбудеться 3 серпня! 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-2:00 Dj Noise Друзі! Приєднуйтесь до нас на яскраву неонову вечірку, яка відбудеться 3 серпня! 🟪🟩🟦🟧🟨 Одягайте найсоковитіші та найяскравіші кольори, щоб блищати всю ніч! На вас чекає незабутня атмосфера, чудова музика та багато веселощів. І не забудьте – попереду лонг вікенд! Почніть його разом з нами на неймовірній вечірці! До зустрічі на танцполі!❤️
-
Є така t.me/ukrkanada/92731
-
300 Stanley Rostuk
-
Всім привіт! Питання швидше до дівчат… Чи знаєте ви людину, або фірму котра займається пошиттям одежі? Матеріали все є, мені потрібно тільки щоб викроїли, та пошили. За будь яку інформацію буду вдячний.
-
Я думаю айтишниками QA можно смело называть, как и многих кто участвует в процессах разработки)
-
Немає за що! Також за ним з Greenwood перейшли. Стаматолога перевіреного не так легко знайти)
-
Тут він знаходиться
-
І водійське чи ід теж
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, я продлил work permit и sin number. Нужно ли мне обновить health card и как это сделать?