Winnipeg for Ukrainians - chat
-
300 Stanley Rostuk
-
Всім привіт! Питання швидше до дівчат… Чи знаєте ви людину, або фірму котра займається пошиттям одежі? Матеріали все є, мені потрібно тільки щоб викроїли, та пошили. За будь яку інформацію буду вдячний.
-
Я думаю айтишниками QA можно смело называть, как и многих кто участвует в процессах разработки)
-
Немає за що! Також за ним з Greenwood перейшли. Стаматолога перевіреного не так легко знайти)
-
Тут він знаходиться
-
І водійське чи ід теж
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, я продлил work permit и sin number. Нужно ли мне обновить health card и как это сделать?
-
Можливо комусь потрібно ліжко з матрасом розмір : Twin Безкоштовно. Пишіть в приватні повідомлення.
-
З 01.09. за адресою 133 Niakwa Rd.,St.Vital в саблет доступна 1- бедрум квартира з балконом (10 поверх). Оренда плата буде 1150 за вересень, з 01.10.24 по 30.09.25- 1215 + Hydro( у нас було 70- 100 максимум). Пралки/ сушилки в будівлі,безкоштовно джакузі та спортзал,кімната відпочинку. Паркомісце за додаткову оплату. Поруч зупинки 16, 55 та 59 маршрутів, а також FreshCo, Dollarama та Superstore. До зупинки 14, 54 маршрутів- 7 хв. пішки. Школи та дит.садки поруч. Можемо залишити пилосос, кухонний стіл та стільці з Ikea за оплату по домовленності. Менеджер будинку Анна, розмовляє російською , українську розуміє. Прожили там 2 роки, проблем з сервісним обслуговуванням не було, якщо щось потребувало ремонту/ заміни- вирішувалось швидко. www.edisonproperties.ca/appleton-estates-i/photogallery З нашими меблями вона трохи інакше виглядає, але фото скину за запитом. Вам потрібні : 2 останні payroll з Вашого місця роботи,виписка стану рахунку з банку, рекомендаційний лист від попереднього лендлорда.
-
Та группа была создана более года назад, но я увы не имею ссылки...
-
Пришли пожалуйста, я не видел