Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я думаю айтишниками QA можно смело называть, как и многих кто участвует в процессах разработки)
-
Немає за що! Також за ним з Greenwood перейшли. Стаматолога перевіреного не так легко знайти)
-
Тут він знаходиться
-
І водійське чи ід теж
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, я продлил work permit и sin number. Нужно ли мне обновить health card и как это сделать?
-
Можливо комусь потрібно ліжко з матрасом розмір : Twin Безкоштовно. Пишіть в приватні повідомлення.
-
З 01.09. за адресою 133 Niakwa Rd.,St.Vital в саблет доступна 1- бедрум квартира з балконом (10 поверх). Оренда плата буде 1150 за вересень, з 01.10.24 по 30.09.25- 1215 + Hydro( у нас було 70- 100 максимум). Пралки/ сушилки в будівлі,безкоштовно джакузі та спортзал,кімната відпочинку. Паркомісце за додаткову оплату. Поруч зупинки 16, 55 та 59 маршрутів, а також FreshCo, Dollarama та Superstore. До зупинки 14, 54 маршрутів- 7 хв. пішки. Школи та дит.садки поруч. Можемо залишити пилосос, кухонний стіл та стільці з Ikea за оплату по домовленності. Менеджер будинку Анна, розмовляє російською , українську розуміє. Прожили там 2 роки, проблем з сервісним обслуговуванням не було, якщо щось потребувало ремонту/ заміни- вирішувалось швидко. www.edisonproperties.ca/appleton-estates-i/photogallery З нашими меблями вона трохи інакше виглядає, але фото скину за запитом. Вам потрібні : 2 останні payroll з Вашого місця роботи,виписка стану рахунку з банку, рекомендаційний лист від попереднього лендлорда.
-
Та группа была создана более года назад, но я увы не имею ссылки...
-
Пришли пожалуйста, я не видел
-
Насколько я знаю, уже существует большая группа айтишников в Виннипеге 🤔
-
Шукаю підробіток в любий час
-
Ага, это обучение ai девушек для парней, я понял