Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Можуть бути великі проблеми в них незабаром
-
Я подозревал, что они рептилоиды... Но чтобы китайская мафия..
-
toronto.citynews.ca/2024/05/03/td-penalties-alleged-drug-money-laundering-link/
-
Ссылку можно?)
-
Шо?)
-
Великий скандал був
-
TD відмивають гроши наркомафії китайської
-
Мне нравиться PC Financial, я со скотиа перешла полностью на него
-
Девушка пользуется БМО. Говорит, что проблемный банк. Уходит от них. У меня ТД. Мне нравится, а кому то нет. Так вот я к чему, сколько людей- столько мнений
-
Я пользуюсь bmo, все устраивает
-
Bmo, Scotia, td, rbc, cibc
-
-
З 01.09. за адресою 133 Niakwa Rd.,St.Vital в саблет доступна 1- бедрум квартира з балконом (10 поверх). Оренда плата буде 1150 за вересень, з 01.10.24 по 30.09.25- 1215 + Hydro( у нас було 70- 100 максимум). Пралки/ сушилки в будівлі,безкоштовно джакузі та спортзал,кімната відпочинку.Паркомісце за додаткову оплату. Поруч зупинки 16, 55 та 59 маршрутів а також FreshCo, Dollarama та Superstore. До зупинки 14,54 маршрутів- 7 хв. пішки. Школи та дит.садки поруч. Можемо залишити пилосос,кухонний стіл та стільці з Ikea за оплату по домовленності. Менеджер будинку Анна, розмовляє російською , українську розуміє. Прожили там 2 роки, проблем з сервісним обслуговуванням не було, якщо щось потребувало ремонту/ заміни- вирішувалось швидко.З нашими меблями вона трохи інакше виглядає, але фото скину за запитом. Вам потрібні : 2 останні payroll з Вашого місця роботи Виписка стану рахунку з банку, рекомендаційний лист від попереднього лендлорда.www.edisonproperties.ca/appleton-estates-i/photogallery