Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрий день! Шукаю студію або однокімнатну квартиру наприкінці жовтня у таких Північно-Західних районах міста, як Amber Trails, Garden City, The Maples, West Kildonan. Бюджет до $1300. Можливо, є хтось, хто планує здати житло в суборенду або не продовжувати контракт? Буду вдячний за будь-яку інформацію!
-
Vicar Nissan
-
Дякую
-
Uber, Expedia, enterprise.ca
-
Доброго дня. Люди, підкажіть, будь ласка, де краще орендувати автомобіль? Хочу за місто поїхати, не на добу, просто на день
-
Працюю в автосалоні, нажаль такі випадки непоодинокі. Навіть мої колеги скоріше роблять кредит чек, щоб розуміти чи погодять Вам кредит чи ні, щоб розуміти чи витрачати на Вас час чи ні. Того прошу всіх клієнтів не підписувати згоду на кредит чек і не робити цього, бо коли вже реально вибрали машину і клієнт хоче її отримати виходить що в нього вже кредитний рейтинг впав.. Того краще перепитувайте перед тим як щось роблять, ну й звертайтесь до перевірених ділерів. Всім гарного дня!
-
У нас тоже такое было. Ходили в салон просто посмотреть машину, предупредили, что только смотрим, ничего не купим и что проверять нас не нужно. Они взяли посмотреть права и опаньки: через 1 месяц узнаем, что сделали хард чек. Им просто наплевать на нас!!( в других местах также предупредили: сначала расскажите нам о своих предложениях, покажите машину, а потом мы подумаем. Взяли опять-таки права на тест драйв и параллельно пошли сделали хард чек. Ну это нормально? И сказал нам это совершенно другой сейлер из другого салона (адекватные все же есть люди!). Также сказал, что жаловаться бесполезно, только разве что отзыв плохой писать. Им за это ничего не будет, но может меньше посетителей прийдет..
-
Да, но дилер сделал чек без моего согласия. На сколько я знаю это запрещено
-
Сдаю комнаты в доме Winnipeg Downtown $ 550 м-ц спрашивайте в личные сообщения
-
В приложении онлайн делали?
-
А как вы узнали об этом? Вам пришло письмо на электронку?