Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Какая машина ( модель и год)? Если совсем новая (1-2 года) лучше сделать у дилера. Если по-старше, то в любом гараже да и можно легко сделать и самому ( если у коробки есть drain plug). Надо только правильную жидкость купить. Поменял в выходные на своей, заняло 20 минут. Главное решите для себя - вы хотите только сменить жидкость ( это легко и быстро) или также снять поддон и поменять фильтр, или сделать полный flush (что может быть не очень рекомендовано для машин с большим пробегом).
-
Тож розказую про себе . Я дуже люблю квіти і зефір, тож моя діяльність пов'язала ці дві пристрасті. Я варю смачнючий зефір із різноманітними фруктами ( тільки натуральні смаки, ніяких підсилювачів смаку) і виготовляю з нього квіти , які звісно ж можна їсти , але спочатку помилуватися. Це вигідна альтернатива букету із живих квітів. На цьому поки все, а то завтра не буде про що писати. І для підтвердження декілька моїх фото. Не проходьте мимо 🫶
-
Ми тут міняли. Там наші хлопці працюють: maps.app.goo.gl/nRLeTvzuS5fssu8D9?g_st=ic Зателефонуйте щоб зробити зустріч. Та спитайте чи треба рідину купувати вам чи в них є під вашу машину (Ми самі купували)
-
Кращі зробити в офіціалів.
-
Добрий день, учасники групи))) а скажіть в які дні можна виставляти рекламу про свою діяльність?...
-
ПРОДАЮ КУРТКУ CROPP - Розмір М (підходить на розмір С/М) в мене розмір ХС/С - в ідеальному стані - якісна екошкіра - ідеально підходить для зими в Вінніпезі. Не продувається, тепла. 💸 Ціна 150$
-
Але треба переклади всіх документів з печаткою бюро перекладу. Якщо перекладається самостійно, то треба завірити в Immigrant Center
-
Добрий вечір яка Ціна пельменниці. Дякую
-
Ок, дякую
-
Там тільки смородина?