Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрий вечір яка Ціна пельменниці. Дякую
-
Ок, дякую
-
Там тільки смородина?
-
Доброго вечора! Зарегеструватися можна тут: www.facebook.com/share/i5oZTnQ94UYjYme9/?mibextid=9l3rBW Дякую🙂
-
Чудова ідея. Дякую вам за цю ініціативу! Я би хотіла взяти участь. Як зареєструватися?
-
Привіт Друзі! Якщо хтось із вас думає про купівлю свого першого будинку, але відчуває, що процес занадто складний, ми хотіли б вам допомогти розібратися у цьому процесі 🏡🔑 Ми проведемо інформаційний семінар, на якому розповімо все, що вам потрібно знати, щоб розпочати свій шлях до купівлі нерухомості у Канаді🇨🇦 📅 Суббота, 3 Серпня 🕒 Час: 3pm-5pm 📍 SHO Caffe Ось що ми обговоримо: ✅ Що ВИ МАЄТЕ зробити перед купівлею першого будинку (кредитна історія, бюджетування та інше) ✅ Що ДОБРЕ мати, щоб зробити процес простішим (наприклад, відкриття рахунку FHSA та як це зробити) Незалежно від того, чи ви тільки починаєте думати про купівлю будинку, чи готові зробити наступний крок, цей семінар для вас!
-
Принимаются
-
И знаю и не знаю одновременно, нужен дабл чек как говорится.. а они еще и говорят непонятные для меня слова, и даже когда объясняю, что давайте через переводчик, чтобы я все правильно поняла-все время спешат сказать и все-равно половина пропускается..
-
Спасибо!!
-
Спасибо! Раз ползаем-значит живы)