Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Winnipeg for Ukrainians - chat

Winnipeg for Ukrainians - chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
188.7k Posts 5.8k Posters 359.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t463754219T Offline
    t463754219T Offline
    Еленка🦜🐝🍏 ツ ツ Колючая🌵🦋🌴
    wrote on last edited by
    И знаю и не знаю одновременно, нужен дабл чек как говорится.. а они еще и говорят непонятные для меня слова, и даже когда объясняю, что давайте через переводчик, чтобы я все правильно поняла-все время спешат сказать и все-равно половина пропускается..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Ну как сказать... иногда лучше 10 часов отсидеть в ерджент... если не знаете что с вами - лучше срочно обследовать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    TuC0
    wrote on last edited by
    Может кто готовится к celpip, есть распечатанный вариант от madenglishtv (writing and speaking) они не целиком распечатаны, но в целом порядка 250 листов. Бесплатно . Локация Юг, форт Ричмонд
    1 Reply Last reply
    0
  • t522057363T Offline
    t522057363T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Я фотограф, хочу провести фотосесію у ботанічному саду Ліф з молодою дівчиною у двох стилях наведених на фото. Більш конкретну інформацію надам в особистих, чекаю всіх бажаючих 🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Leon
    wrote on last edited by
    Желаю не только ползать, но и бегать, прыгать и чтоб здоровья хватало иногда и на полетать...
    1 Reply Last reply
    0
  • t463754219T Offline
    t463754219T Offline
    Еленка🦜🐝🍏 ツ ツ Колючая🌵🦋🌴
    wrote on last edited by
    Спасибо!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t463754219T Offline
    t463754219T Offline
    Еленка🦜🐝🍏 ツ ツ Колючая🌵🦋🌴
    wrote on last edited by
    Спасибо! Раз ползаем-значит живы)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AnSa ✨
    wrote on last edited by
    Зависит от ситуации. Через семейного врача вам сделают узи в лучшем случае через месяца 3, но в основном еще дольше. В госпитале после того как отсидите очередь, если вы не в критическом состоянии и можете потерпеть, по личному опыту это не меньше 10 часов, вас осмотрят. Но опять же таки принятие решения в необходимости проведения УЗИ будет устанавливать врач.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Leon
    wrote on last edited by
    Обычно, все делается через семейного врача, или через волк-ин клиник. Если связано с беременностью или гинекологией - можно обратиться без всяких направлений напрямую в специальную клинику женского здоровья. Вот их сайт. womenshealthclinic.org/
    1 Reply Last reply
    0
  • t1023727591T Offline
    t1023727591T Offline
    Macsim Korneev
    wrote on last edited by
    Доброго всім здоров'я. З першого серпня вільна кімната в центрі міста (450+hydro). За подробицями пишіть у приват. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t463754219T Offline
    t463754219T Offline
    Еленка🦜🐝🍏 ツ ツ Колючая🌵🦋🌴
    wrote on last edited by
    Добрый день. А кто-нибудь тут проходил УЗИ? Можно просто в госпитал прийти или нужно направление от семейного? Спасибо!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nazariy Chychkevych
    wrote on last edited by
    form.jotform.com/241908457128260
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nazariy Chychkevych
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Мене звати Назар, 24 серпня на День Незалежності🇺🇦 разом з Конгресом Українців Канади в Манітобі, я організовую забіг який має на меті зібрати кошти для бійців Азову. Запрошую вас долучитися до нього і пробігти разом заради наших хлопців🪖які цю Незалежність відстоюють кожної хвилини💪🏼 Бігти не обов’язково всі 10 км, головне це участь і донат. Забіг не залежить від віку, можуть приймати участь всі!😉 Долучаю сюди форму для реєстрації, всі деталі на постері, якщо якісь будуть питання звертайтесь. Після забігу, починаючи з 16:00 буде святкування Дня Незалежності України💙💛 яке організовує КУК 🇨🇦🇺🇦. Там буде багато чого цікавого абсолютно для ВСІХ 🤩, особливо для дітей🎉Отож беріть з собою розкладні крісла та гарний настрій і приходьте🙌 Всім дякую за увагу!!! Слава Україні!🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t5739466202T Offline
    t5739466202T Offline
    Mariana Oberska
    wrote on last edited by
    Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-19:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі👇 www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Ось сайт де ви можете записатися 👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Leon
    wrote on last edited by
    Ну цену вы сами устанавливаете, зависит от конкретного товара и от спроса. 1. Подоходный Налог платится с вашего дохода. Он рассчитывается за год. 2. Если не ошибаюсь, при продажах индивидуального предпринимателя менее 30 тыс в год ( мелкий предприниматель, small supplier) вы не обязаны собирать федеральный/провинциальный налог на продажи (GST/PST) с покупателей. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/gst-hst-businesses/when-register-charge.html Ну а если у вас серьезный бизнес - то без бухгалтера ( accountant) вам не обойтись
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Solomiya Dukova
    wrote on last edited by
    Порадьте, як правильно сформувати ціну на вироби, які планую передати на ярмарок на початку серпня. До моєї ціни нетто потрібно додати скільки відсотків? Як потім заплатити податок з цього? В Канаді недавно, ще не розібралась, як тут усе влаштовано ...
    1 Reply Last reply
    0
  • t5598943897T Offline
    t5598943897T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Порадьте лікаря україномовного , східна частина міста
    1 Reply Last reply
    0
  • t931718683T Offline
    t931718683T Offline
    Nikoletta Kovtan
    wrote on last edited by
    Можливо:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5145696543T Offline
    t5145696543T Offline
    Sivan
    wrote on last edited by
    В любом провинциальном парке есть зона для пикников.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1512296185T Offline
    t1512296185T Offline
    Yegor Dubinin
    wrote on last edited by
    Что то я им не верю Так, народ запугивают
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.