Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Алкогольне купляв би)
-
Вітаю усіх ! Питання до усього чату. Як би в Фрешко продавалося безалкогольне пиво "Оболонь" , купляли би ви його. Мені важлива ваша думка, тому чим більше людей прийме участь в цьому опитуванні , тим краще результат. Прошу під цим повідомленням поставити реакцію: ❤️ - буду купляти 💩 - не буду купляти Дякую)
-
Продам авто 9900💵 🚙 ❗️Hyundai Veracruz 2011! maximum configuration! very good technical condition, interior and very good exterior, all-wheel drive,3.8 v 6 , 7 seats, additionally a good set of winter tires, mileage 220,000 kilometers, no errors on the dashboard and does not require any additional investments
-
Вже цієї П'ятниці 26 липня! Приходьте на українську вечірку💖 48 Albert Street. Початок о 9 годині Частина грошей піде на підтримку України🇺🇦 Приходьте зустрітися зі старими друзями та знайти нових!) Всю ніч грає хіти року 🇨🇦Dj Ogrеmind 🔥 Українські танцювальні хіти🇺🇦 afterparty Albert Royal Arms, 48 Albert Street Insta🇺🇦 ukrparty.allfridays.winnipeg
-
Тобто просто перміт з собою і паспорт?
-
Віза робиться онлайн за декілька хвилин
-
Доброго дня, хтось їздив до Мексики з Канади? Потрібна віза чи ворк перміт підходить
-
Доброго всім здоров'я. З першого серпня вільна кімната в центрі міста (450+hydro). За подробицями пишіть у приват.
-
На градуснике
-
Не сказал бы, что это мороженное) Ice cream только без cream
-
А воду по твоему откуда набирают?
-
Скажите спасибо, что не из туалета
-
У нас бывает выше 40°. Тогда обед каждые 2 часа. И холодная вода в ланчруме😂
-
Всім привіт! Можливо хтось знає тамаду на весілля?
-
В суперсторі продається в горшочках.