Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ми подались тільки в травні,але прислали лист шо не можуть скинути на прямий депозит на карту,тому чекали чек,напевно треба заново подаватись😢
-
Как вариант Спасибо 🌷
-
Це вони і є, один з так називаємих «кліматичних»
-
Ну проверьте , я заказывал там на день рождение , отличный торт , но большой 🥲
-
У меня подозрение,что там закончилась моя карточка
-
Питання по темі: прийшов чек на $150 тиго тижня від Canada Carbon Rebate CANADA. Це якось пов'язано з кліматичними?
-
Костко
-
В нас на банк стоїть, але в дружини чекінгового акаунту немає, і хз чи прийде воно так на сейвінг чи потрібно звертатись щоб знову чеки слали
-
Можу дати реферальний код, отримаєте 25$ і переїзд буде безкоштовним)
-
100% взять пікап і перевезти все що потрібно за 5.5$ на годину
-
Нам прийшов минулого тижня
-
Підскажіть, будь-ласка, в цьому місяці вже приходив комусь чек на кліматичні?є сенс чекати?
-
Яку ціну максимум пропонуєте , бо маю за 350 8 уроків на Місяць
-
Вы имеете в виду "бенефиты"? Часто это не очень выгодно, если самому платить. Можете проверить варианты персональной страховки у крупных компаний занимающихся бенефитами: MB blue cross www2.mb.bluecross.ca/plans/personal-plans/individual-family-plans Desjardins, www.desjardins.com/ca/business/projects/protect-company-employees-family/take-care-employees/group-insurance/index.jsp Sunlife www.sunlife.ca/en/group/benefits/
-
Сумуєте за Гаішниками що перевіряють все-все-все в надії отримати хабаря? 🙏 У випадку займання авто вам треба покинути авто, відійти на безпечну відстань та викликати 911 ==> no fier extinguisher required :) Аптечку мати корисно, але ваша безпека та здоров'я є ваша персональна відповідальність - то ніхто не буде перевіряти окрім вас Трикутник, HiVis Vest, печатки, домкрат, насос, комплект для швидкого ремонту проколотого колеса, та запасне колесо також можуть стати в нагоді на дорозі - але знов, це суто ваша власна справа, мати чи не мати це все в авто Так саме як й мати САА road assistant страховку на ваше авто
-
Доброго Дня Порекомендуйте хорошого викладача, Для підготовки до CELPIP Саморекомендація не підходить ♥️ Щиро дякую🫶🏻
-
Спасибо 🌷
-
Baked Expectations 161 Osborne St, Winnipeg, MB R3L 1Y7
-
Благодарю 🌷
-
Добрый вечер, можете подсказать, пожалуйста на работе страховка не предоставляется может кто-нибудь покупал самостоятельно страховку, если да, то какая оплата ежемесячно, на какую сумму покрывает и услуги каких врачей покрывает? Заранее спасибо
21 Jan 2023, 23:31
175035/186937
about 2 hours ago