Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго дня, подавалась на кліматичні у березні місці, нічого досі не прийшло, що робити в такому випадку? Може в кого є досвід з цього приводу?
-
Ви можете перевірити свій статус на своєму CRA акаунті
-
В мене його ще немає. Якісь є ще варіанти?
-
Там на формі є номер телефону, зателефонуйте їм
-
ДОБРОГО ДНЯ ! Мене звати Юлія, я працюю в еміграційній компанії. Хочу запропонувати вам наші послуги, зокрема: - Заповнення всіх документів, пов'язаних з резиденцією, дозволом на роботу, студентським дозволом, його продовженням та візами. І маю для вас гарну новину! Знаючи, що нашим українцям непросто, я встановила найнижчі ціни в місті спеціально для українців. За всіма питаннями звертайтесь у повідомлення.
-
Фамилия у вас не Тимошенко случайно ?
-
Так
-
Так, є права ?
-
Супер, ви можете зареєструватись з правами в кабінеті за 5 хвилин, замість сидіти чекати код, і подивитись самій що у вас там з кліматичними
-
(Можу допомогти 👽)
-
Ясно ну добре що хоч попередження а не одразу штраф.Дякую!
-
Нічого не робити,це попередження.Більше не качайте нічого.
-
Я це вже зрозумів 😅
-
Не можна користуватися ресурсом торент в Канаді! Можливі великі штрафи.
-
Привіт.Скачав ігру через торент а на слідуючий день прийшло повідомлення про порушення авторських прав.. Скажіть будь ласка хто з таким стикався і шо робити?
-
Да мне тоже приходило предупреждение ,там написано даже название игры,я так в бателфилд чуть не поиграл тыщ за 5😂😂😂
-
я себе adobe creative suite с торентов качал (но с впн) предупреждений на почту не было
-
Если просто сообщение, а не приглашение в суд, то все нормально. Избегайте с торента качать контент, правообладатели которого находятся в северной Америке, и все должно быть нормально 🤷♂️
-
Ну как мне объясняли ,как то выборочно это происходит
-
Фильмы и музыку постоянно качаю, и ничего не приходит, в Канаде уже 1.5 года и всё отлично. Правда игры не скачивал.
21 Jan 2023, 23:31
175501/187623
about 6 hours ago