Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Привіт, є місце у приватному садочку «Prairie Montessori”. Район Carleswood, оплата 900 доларів на місяць. За детальною інформацією телефонуйте на цей номер +1 (431) 777-6506 .
-
Мені Shaw подобався. Але я перейшов на БелМТС бо дешевший. Дали більшу швидкість, наче потужніший модем, карту з бонусами. На мою думку покриття і підтримка Shaw краща.
-
Якщо в тому місці де ви переїжджаєте немає фізичної можливості підключити Shaw то не буде ніякої пені. Бо це Shaw не може забезпечити Вам підключення. Це так мені пояснював працівник Shaw при всиановлені. Правда контракт я не вичитував.
-
Друзья очень не рекомендовали шав.перешли на белл,довольны
-
Чудово, не хочу знову собі голову якимось контрактами забивати
-
Так. Бел МТС у нас без контракту.
-
Дякую, є надія, що буде так як ви кажете) я теж не маю ніяких нарікань на shaw, поки що принаймні, в новому місті буде БелМТС, його ніби можна підключати без контракту
-
Можете розказати, будь ласка, про свій досвід з shaw?
-
Ми підключили пів року тому, 1G за 67 дол вже з податком, нарікань нема, інтернет був завжди, порівняти не маю з чим..
-
Как по мне shaw лучший (дешёвый) интернет, сейчас можно подключить в районе 60+ долларов 500 мб, а до этого у меня был bell , стоил 80 долларов за 500 мб ещё и хард чек сделали без моего согласия (повлиял на кредитный рейтинг)
-
Мб?
-
Shaw 1.5 гигабита вниз, 150 мегабит вверх. Плюс Дисней 65 плюс налог
-
мегабит
-
Сайт дійсний, а хлопчик є другом мого племінника. Ситуація дуже важка(
-
Дякую
-
Дзвонити їм. Нам не нараховували, бо треба було в додатку банку їм відправити інформацію. Зробили зразу під час дзвінка і все ок
-
Дякую дуже за відповідь! Хочу хоть якось допомогти. Хлопчик ще в комі? Я правильно розумію?
-
Ні, хлопчик вже у свідомості. Племінник їздить його провідувати. Динаміка позитивна, але стан ще лишається тяжким.
-
www.cbc.ca/player/play/video/9.6480587 Поширюйте, дякую
-
Та знаю, що можна два, але на сайті у них побачила, що треба додавати старий для обміну. Може застаріла інформація
21 Jan 2023, 23:31
175550/186881
about 10 hours ago