Winnipeg for Ukrainians - chat
-
🗓️17.08( Субота)9:00pm-2:00am Друзі🔥! Запрошуємо вас на незабутню подію цього літа - Ladies Night💃! Це наша заключна вечірка літнього сезону, і ми хочемо зробити її особливою для кожного з вас. Для всіх дівчат💃 вхід безкоштовний всю ніч! 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ Для Хлопців (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-2:00 Dj Noise Приходьте, насолоджуйтесь чудовою музикою, танцями та атмосферою! Дівчата, вдягайте свої найкращі плаття, а хлопці - стильні сорочки. Святкуємо завершення літа разом! Не пропустіть можливість провести незабутній вечір у колі друзів. Чекаємо вас з нетерпінням! До зустрічі на танцполі!❤️
-
Вітаю всіх хто шукає роботу. Ми шукаємо людей - майстрів на всі руки, які гарно роблять гіпсокартонні роботи, перекладають підлогу, мають навички в сантехнічних роботах і т.ін. Я працюю в компанії яка обслуговує здане в оренду житло. Тому ми маємо багато обʼєктів які потребують постійного ремонту. Робота НЕ сезонна. Підходить для тих хто здобуває PR. Зарплата гарна, через 3 місяці бенефіти, надають трак для роботи. Пишіть в особисті.
-
Доброго вечора. Мені тільки що повідомили що футбольний (soccer) матч Вініпежської команди Valour FC перенесено з 14.00 год. на 19,30 год. вечора. Отже маю два квитки на вечірню суботню гру. ) Віддам два білети за 30 дол. (Повна ціна 65 Дол.) Дякую. Гарного всім вечора.
-
Добрий день. В мене залишилось трішки різних грошей і я хотів би їх обміняти на канадські доллари. Якщо комусь цікаво то напишіть будь ласка у приватні повідомлення. 25 злотых - 5 CAD 16 евро - 20 CAD 1950 гривен - 60 CAD Якщо забираєте все разом то 75 CAD
-
Дякую за відповідь. Всім дякую ☺️
-
Мій чоловік, Гончарук Роман, 22.07.2024 року в ході бойового завдання на Харківському напрямку отримав вогнепальне осколкове поранення грудей, живота, тазу, сліпі поранення мʼяких тканин лівого плеча та передпліччя, обох стегон, обох гомілок. З втратою однієї кінцівки. Наразі знаходиться в лікарні на лікуванні в стабільному стані. Вирішено відкрити збір на реабілітацію та протезування. Дуже прошу підтримати захисника 🙏 5351252100377119 💳 send.monobank.ua/jar/5LeC386An8?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaaBZd3Yk4vcLU3UXj4fuT1FihO5o1FO7PI5bvx7BBT04ejNmEuKO-7smwc_aem_ToaebsPSKVYbQRFtuH_jtA Безмежно вдячна всім за підтримку та допомогу 🙏❤️
-
🗓️17.08ВЖЕ СЬОГОДНІ 9:00pm-2:00am Друзі🔥! Запрошуємо вас на незабутню подію цього літа - Ladies Night💃! Це наша заключна вечірка літнього сезону, і ми хочемо зробити її особливою для кожного з вас. Для всіх дівчат💃 вхід безкоштовний всю ніч! 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ Для Хлопців (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-2:00 Dj Noise Приходьте, насолоджуйтесь чудовою музикою, танцями та атмосферою! Дівчата, вдягайте свої найкращі плаття, а хлопці - стильні сорочки. Святкуємо завершення літа разом! Не пропустіть можливість провести незабутній вечір у колі друзів. Чекаємо вас з нетерпінням! До зустрічі на танцполі!❤️
-
Cadillac SRX 2011 3.0 Luxury 138000 Safety хорошая резина M+S обдув передних сидений, подогрев задних, трех зонный климат, привод багажника, панорама и т.д. Обслужена и осмотрена-заменили цепи, остальное все в порядке. Расход 13-14. Третий хозяин. 11500 писать л.с.
-
Продаю Матрац 200 $ Розмір Queen, матрац Molblly 10 дюймів з ефектом пам'яті з гелю та піни з сертифікатом CertiPUR-US, матрац в коробці для охолодження сну та зняття тиску
-
Приготую вкусну їжу для вас и вашої родини. Придивлюсь за вашими дітьми. Дзвонити 2044517774. Писати +380679207574