Winnipeg for Ukrainians - chat
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg www.instagram.com/deliverywpg/
-
Вам нужно сначало пойти в Веларк узнать свой уровень потом в порядке очереди вас направят в школу
-
Не проґавте можливість виграти: - найсмачніший сет від Sushi point 🍱 - фантастичний десерт від Cinnamoon bakery 🧁 - особливий їстівний букет від Bodnarchuk Ira 🍥 - І заміну масла 🚗 від JJJ Automotive для 3х найкращих водіїв
-
1,5 года
-
Всё ждут долго.Я ждала 1,5 месяцев.Но вы не сможете никак повлиять на очередь
-
та да
-
я чекаю вже 5 місяців, все нормально ггг)
-
Мені після сотні нагадувань сказали йдіть на рівень менше та ще і вдень при їзжайте на офлайн. Я запитала який сенс в цьому, на що сказали іншого немає. Монополія на курси тут , всього по місту декілька курсів і все. А темпи імміграції шалені і зовсім не з України. Ну от і вже вирішила, що все одно курси дають до березня 2025, то вже чекати марно. Чоловік навчається, та йому більше дає індивідуальне навчання ніж курси.