Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Здравствуйте сколько Вам нужно?
-
Добрый день. У кого-то есть свободная гривна на украинских картах (перевод на укр. карту) в обмен на канадский доллар кеш?
-
Має бути номер для чек ін І скоріше всього реєстрація за 24години Якщо не знайдете, можете поїхати в аеропорт і знайти їх оператора та запитати
-
‼️ терміново ‼️ Доброго дня, шукаю працю, маю досвід роботи на прибиранні у Канаді, рівень англійської А1 ,буду вдячна за будь яку інформацію!Усім добра 🌺
-
Grand beach
-
Треба зробити чекін, квитки прийдуть на емейл
-
На сайті чи в додатку авіакомпанії якою вилітаєте. Шукайте в квитанції номер бронювання. Треба його ввести- отримуєте квитки. Зазвичай так працює. Trip.com не користувався
-
Доброго вечора, хто купляв авіаквитки через додаток trip,com? Купили квитки через цей додаток є якийсь маршрутний лист і електронна квитанція і пише «квитки оформлено» але самих квитків не бачимо, виліт 28 числа, де їх шукати? Коли вони появляться?
-
Запитайте тут t.me/beatymasterswinni Є дівчата, що працюють саме у вказаній локації
-
Central nails, St Vital
-
Привіт ) Дівчата, чи тут хтось хто робить гарний манікюр недалеко від Суперстора, Фрешко ( ще Маклональдс навпроти ) Sherwood street ? ( туди ще 55 лише їде з центра )
-
Всем привет 👋 Меня зовут Елена, я грумер (парикмахер для собак и котов 😉) с 13ти летним стажем. Имею ветеринарное образование. 👩🎓 Так же мы с супругом имеем ветеринарную клинику 🏥🐈🐕 👩🏼🦯 в Украине, поэтому можете быть спокойны, Ваш питомец будет в надежных руках.💜 Если Вы в поисках мастера для своего пушистика, можете писать мне в личку 📝, отвечу на все интересующие Вас вопросы. С моими работами можете ознакомиться у меня на страничке в инстаграм: @grooming_by_elena_winnipeg 🌸
-
Спасибо)
-
Думаю долларов 50 возьмут
-
Думаю долларов 50 возьмут
-
Спасибо, а стоимость не подскажете?
-
Ok tire
-
Всем добрый вечер! Подскажите пожалуйста, хороший шиномонтаж, пробила колесо, желательно район Сент Витал. Спасибо большое
-
Ні , маю лише українською
-
Здравствуйте,у кого есть пикап довести матрас за $, благодарю
21 Jan 2023, 23:31
176125/188152
5 minutes ago