Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Привіт, amigos! Підкажіть де взяти пріус у аренду для доставки їжі?
-
С этим не помогу.
-
Почему то не могу зарегистрироваться ( постоянно выдает что не правильный телефонный номер
-
Доброго дня, можливо є майстри, хто ламінування або ботокс волосся робить. Напишіть будь ласка в особисті. Всім мирного дня
-
Tag у меня кстати так и не заработал....
-
90% - Impark + Сейчас стало много GrydPark
-
Это?
-
PayByPhone. Про помесячно впервые слышу
-
Вы купаетесь бесплатно в любом случае. Платите за парковку и утилитис (туалеты, газоны, скамеечки) ;)
-
А безкоштовно десь можна скупатися? Крім душу, звичайно😅
-
www.manitobaelicensing.ca/privilegepos.page Купить онлайн и потом распечатать
-
А де його купити?
-
Да, нужно, потому что это провинциальный парк
-
Привіт, чи потрібно для відпочинку на озері в Сент Мало парковий квиток?
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста,как называется приложение на телефон,в котором можно посотреть цены на ближайшие парковки для авто. Помесячно. У меня было но случайно удалил.
-
Дякую❤️
-
У нас страхування із максимальним покриттям (план 200+). В ньому передбачено, що тріщини ремонтуються безкоштовно (можливо в залежності від розміру), без франшизи, а заміна лобового із франшизою $200. В нас була маленька тріщина від каменю, ми нічого не робили, а потім вона зненацька перетворилась на гігантський крек через все лобове скло поперек (внизу), но так їздити не дуже. Тому ми пішли вже робити, пішли до автопаку, там просто дали адреси найближчих боді&глесис майстерень. Загальна сума заміни на акурі мдх вартувала $1500, я заплатила $200.
-
Flavie centre
-
Доброго вечора!Порадьте будьласка професійного фотографа. Дякую
-
Нигде, с рук у Укратнцев, но таких тут мало
21 Jan 2023, 23:31
176163/186907
25 minutes ago