Winnipeg for Ukrainians - chat
-
И спрашивают "чому не в окопі?"?
-
А в чем разница между нашими креветками и канадскими? Наши на державній говорят?
-
Добрый день. Сдается 2-бедрумная квартира в хорошем районе на юге Виннипега (st. Vital). Около 70 кв. м. Будет свободна с 1 ноября. Цена 1213. С нового года повышается до 1395.
-
Добрий вечір. З 1 жовтня здається у суборенду (зміна мешканця) студія, договір до 1 листопада із можливістю продовження. Район St Boniface, район дуже спокійний. У 100 м SafeWay та No Frils. Автобусна зупинка в 30м 19 автобус та 150 м 19 та 56 автобус. Адреса 261 Goulet st. Всі utility's включені, 1099 cad $, а з 1 листопада 1179 cad $. Є парковка, але я нею не користувалася не знаю умови. Є маленький спортзал та літній відкритий басейн на терасі. Квартира у відмінному стані. Наталі 2049556018 Краще дзвонити після 16:00
-
Добрый день, ищу 1-2х комнатную квартиру, район St. Vital - Dakota.
-
Продам стол и 3 стула - 20$ Стол разбирается Самовывоз West Broadway , 6 Balmoral St
-
www.instagram.com/napkhaniuk.photo?igsh=MThoY29jYWR4M2M5Mw== www.instagram.com/kozachenko_photo_winnipeg?igsh=d2Nwc3M5MnQ3Ymo3
-
Доброе утро.Ребята есть кто в группе,кто закончил университет имени Пилипа Орлика?! Напишите пожалуйста в личку,есть вопрос Спасибо ❤️
-
В Costco красивые букеты по адекватным ценам Еще цветы бывают в супермаркетах вроде: NoFrills, Superstore и других
-
Safeway. Большой выбор букетов
-
Всем привет 👋 Меня зовут Елена, я грумер (парикмахер для собак и котов 😉) с 13ти летним стажем. Имею ветеринарное образование. 👩🎓 Супруг- ветеринар с 17ти летним опытом 🏥🐈🐕 👩🏼🦯 в Украине, поэтому можете быть спокойны, Ваш питомец будет в надежных руках.💜 Если Вы в поисках мастера для своего пушистика, можете писать мне в личку 📝, отвечу на все интересующие Вас вопросы. С моими работами можете ознакомиться у меня на страничке в инстаграм: @grooming_by_elena_winnipeg 🌸
-
Вітаю всіх! На звʼязку Влад з McPhillips Toyota. Якщо Ви мрієте про трак, то настав час його купувати! На сьогоднішній день маємо нереальну акцію: відсоток на нові Toyota TUNDRA в кредит або лізинг складає всього від 2.99% до 3.99% плюс знижка до 2000$ якщо Ви маєте трейд-ін! І найголовніше – вони в наявності! Можна зробити тест-драйв і поїхати додому на новому авто. А якщо хтось придивляється собі спортивне авто, то всі три варіанти існуючих спортивних Toyota їдуть до нас, а саме: 2025 Supra 3.0 2024 GR86 Premium MT 2024 Corolla GR І на останок - два дуже класні позашляховики також прямують прямо до нас: 2024 Grand Highlander Limited 2024 Venza LE Hybrid І звісно ж є гарні варіанти вживаних авто з можливістю фінансування. Зі мною можна звʼязатися наступними способами: (204) 338-7985 - робочий номер (просто запитайте Влада), [email protected] - мій e-mail, 2425 McPhillips St. - фізична адреса, Та звісно приватні повідомлення. Бажаю всім гарного дня і буду радий побачити вас.
-
⁉️Прошу не коментувати людям, яким ця пропозиція «занадто дорога». Чекаю повідомлення від зацікавлених людей, дякую! ❗️Шукаю сусідку. Здається окрема кімната та окрема ванна кімната у новій двокімнатній квартирі! ❗️Вулиця: Good Street! ❗️Ціна: 869$ з людини. Комунальні+інтернет: влітку по 35$ з людини, взимку по 60$ з людини. ❗️Додатково: просторий балкон, власна пральна машина та сушарка в квартирі. Простора гостьова та кухня. На першому поверсі кінотеатр, спортивний зал, місце для велосипедів, місце для навчання, парковка(за додаткову оплату 100$). Є місце для посилок, через приватні шафки. ❗️Подати заявку потрібно до кінця Жовтня. Заїзд 1 Листопада! ❗️За деталями звертайтесь у особисті повідомлення!