Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Winnipeg for Ukrainians - chat

Winnipeg for Ukrainians - chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
188.7k Posts 5.8k Posters 359.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5727490319T Offline
    t5727490319T Offline
    Juliia
    wrote on last edited by
    Дуже дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5727490319T Offline
    t5727490319T Offline
    Juliia
    wrote on last edited by
    Велике вам спасибі за докладний опис – це дуже допоможе.
    1 Reply Last reply
    0
  • t565684804T Offline
    t565684804T Offline
    Николай
    wrote on last edited by
    Напишите им
    1 Reply Last reply
    0
  • t565684804T Offline
    t565684804T Offline
    Николай
    wrote on last edited by
    Вот вроде они помогают
    1 Reply Last reply
    0
  • t565684804T Offline
    t565684804T Offline
    Николай
    wrote on last edited by
    www.facebook.com/share/p/tThxhcHU7AXrEMHz/?mibextid=xfxF2i
    1 Reply Last reply
    0
  • t2036502934T Offline
    t2036502934T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Из другого чата Розкажу як ми з чоловіком отримали довідки з Польщі, думаю багатьом буде цікавий наш досвід так як багато питань було тут про це. Відправили заповнені заяви на отримання інформації про особу. Відправляли поштою Canada Post. Купили два конверти не великі. Туди кожен з нас поклав заяву плюс копію паспорту, щоб вони мали якісь документ про особу. Копію оплати там десь біля 30 злотих. (Важливо щоб в оплаті ви написали ім’я ваше, що за справка вам потрібна і дата, дата має співпадати з датою яку ви пищите на заяві) Одна оплата на кожну людину. Також поклали туда написані вручну картки по польски і попросили вислати назад на нашу адресу, продублювали її. Потім ці два конверти поклали в один великий. Щоб точно дві наші заяви доствавили разом а не загубились там десь. Відправляли звичайною пересилкою так як нам сказали що пришвидшеної немає на міжнародні відправлення. Попросили іх відправити з трекінгом щоб ми хоча б туди могли дивитись де воно є. І вот чекали місяць щоб вони іх отримали, побачили по трекінгу що вона в них вже. Потім я прочитала інфу що вони мають виставити таку справку за тиждень. Я ще писала їм на мейл, у Варшавське відділення, куда ми і відправляли запит. Вони мені відповіли що вже вислали, тобто виставили цю справку менше ніж за тиждень. Ну і лишилось чекати. Коли ви оплачуєте ті 30 злотих то це є оплата за справку і за висилку в будь-яку з країн. Чекали рівно два тижні, вони напевно мали якусь опцію пришвидшеної висилки. Мені прийшлось їхати на пошту щоб підписатись за отримання, чоловіку просто в скриньку закинули, але все в один десь прийшло. Що то за справки? Просто наша заява яку ми висилали і десь 4 печатки що ми не фігуруємо ніде. Висилали в Варшаву на адрес Czerniakowska 100. www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zaswiadczenie-z-krajowego-rejestru-karnego Там можете побачити всі опції як можна отримати цю справку. Чого ми не зробили електронного через profil zaufany? Бо я загубила сімку і не могла отримати доступ до профілю. І плюс на сайті Канади де пише детально про справки про несудимість пише що саме з Польщі електронічні не приймають. Має бути печатка. Тому так
    1 Reply Last reply
    0
  • t565684804T Offline
    t565684804T Offline
    Николай
    wrote on last edited by
    Как вариант написать во все группы что ищите человека кто поможет с такой справкой ,уверен он отзовется )
    1 Reply Last reply
    0
  • t5727490319T Offline
    t5727490319T Offline
    Juliia
    wrote on last edited by
    Ось якщо знати, хто точно.😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t565684804T Offline
    t565684804T Offline
    Николай
    wrote on last edited by
    В Фейсбук кто то писал что помогают с этими справками из Польши
    1 Reply Last reply
    0
  • t5727490319T Offline
    t5727490319T Offline
    Juliia
    wrote on last edited by
    Ви вже пробували дістати цю довідку і у вас вийшло? Тому що так, я дивилася на IRCC, але посилання на довідку про не судимість не відкривається начебто якийсь збій у системі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rus
    wrote on last edited by
    На сайті IRCC все написано.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5727490319T Offline
    t5727490319T Offline
    Juliia
    wrote on last edited by
    Здрастуйте можливо хтось мав досвід і знає, як можна взяти довідку з іншої країни про не судимість, а саме з Польщі! Якщо ти знаходився в іншій країні більше 6 місяців, тобі необхідно пред'явити довідку про несудимість. Але як її можна замовити, якщо ти перебуваєш у Канаді? Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Y-a V-v
    wrote on last edited by
    Ти якийсь мутний...) Ведеш переписку, а потім видаляєш повідомлення...)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Шукаю руммейта на 1-ше жовтня. 1088 Corydon Ave Кімната у 2-х бедрумній квартирі на першому поверсі 456$cad+30$cad інтернет. Електричне опалення та термостат у кожній кімнаті  (hydro входить у аренду) Паркувальне місце відсутнє (є можливість встати у чергу) За питаннями у пп
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Skoryk
    wrote on last edited by
    Добрый день! Может кто то сталкивался, переехали с 1 сентября,меняла в hydro еще 1 сентября данные,вроде и было написано,что скоро адрес поменяют,а счет пришел как по старому адресу и не те данные счетчика,что я последние скидывала. Это только к ним ехать?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5076018559T Offline
    t5076018559T Offline
    Maria Tsykhotska 🫠
    wrote on last edited by
    CASUAL JOB - ON CALL ( 1-2 рази в тиждень )можливе збільшення годин . Bon Lab Bubble Tea & Desserts 1603 Pembina Hwy, Winnipeg, MB R3T 3Y6 Шукає Bubble Tea Barista Якщо ви зацікавлені в роботі надішліть резюме сюди [email protected] Subject :Job bubble tea Barista . Власники не розуміють української писати лише англійською 🙃
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Но нам в мпи сказали купить все , принести счет, сделают клейм, потраченные деньги вернут на счет. Потом частями выплачивать долг
    1 Reply Last reply
    0
  • t431082189T Offline
    t431082189T Offline
    Антон
    wrote on last edited by
    Точно сначала платишь, и только потом клейм делаешь. А вот насчет возврата денег не уверен как именно это работает
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    В обох спочатку сплачуєш, клейм робиш, а потім повертають гроші?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Привіт!👋🏻 Можливо хтось буде їхать з України та може привезти ліки? Буду дуже вдячна
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags