Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Из другого чата Розкажу як ми з чоловіком отримали довідки з Польщі, думаю багатьом буде цікавий наш досвід так як багато питань було тут про це. Відправили заповнені заяви на отримання інформації про особу. Відправляли поштою Canada Post. Купили два конверти не великі. Туди кожен з нас поклав заяву плюс копію паспорту, щоб вони мали якісь документ про особу. Копію оплати там десь біля 30 злотих. (Важливо щоб в оплаті ви написали ім’я ваше, що за справка вам потрібна і дата, дата має співпадати з датою яку ви пищите на заяві) Одна оплата на кожну людину. Також поклали туда написані вручну картки по польски і попросили вислати назад на нашу адресу, продублювали її. Потім ці два конверти поклали в один великий. Щоб точно дві наші заяви доствавили разом а не загубились там десь. Відправляли звичайною пересилкою так як нам сказали що пришвидшеної немає на міжнародні відправлення. Попросили іх відправити з трекінгом щоб ми хоча б туди могли дивитись де воно є. І вот чекали місяць щоб вони іх отримали, побачили по трекінгу що вона в них вже. Потім я прочитала інфу що вони мають виставити таку справку за тиждень. Я ще писала їм на мейл, у Варшавське відділення, куда ми і відправляли запит. Вони мені відповіли що вже вислали, тобто виставили цю справку менше ніж за тиждень. Ну і лишилось чекати. Коли ви оплачуєте ті 30 злотих то це є оплата за справку і за висилку в будь-яку з країн. Чекали рівно два тижні, вони напевно мали якусь опцію пришвидшеної висилки. Мені прийшлось їхати на пошту щоб підписатись за отримання, чоловіку просто в скриньку закинули, але все в один десь прийшло. Що то за справки? Просто наша заява яку ми висилали і десь 4 печатки що ми не фігуруємо ніде. Висилали в Варшаву на адрес Czerniakowska 100. www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zaswiadczenie-z-krajowego-rejestru-karnego Там можете побачити всі опції як можна отримати цю справку. Чого ми не зробили електронного через profil zaufany? Бо я загубила сімку і не могла отримати доступ до профілю. І плюс на сайті Канади де пише детально про справки про несудимість пише що саме з Польщі електронічні не приймають. Має бути печатка. Тому так
-
Здрастуйте можливо хтось мав досвід і знає, як можна взяти довідку з іншої країни про не судимість, а саме з Польщі! Якщо ти знаходився в іншій країні більше 6 місяців, тобі необхідно пред'явити довідку про несудимість. Але як її можна замовити, якщо ти перебуваєш у Канаді? Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію. Дякую
-
Шукаю руммейта на 1-ше жовтня. 1088 Corydon Ave Кімната у 2-х бедрумній квартирі на першому поверсі 456$cad+30$cad інтернет. Електричне опалення та термостат у кожній кімнаті (hydro входить у аренду) Паркувальне місце відсутнє (є можливість встати у чергу) За питаннями у пп
-
Добрый день! Может кто то сталкивался, переехали с 1 сентября,меняла в hydro еще 1 сентября данные,вроде и было написано,что скоро адрес поменяют,а счет пришел как по старому адресу и не те данные счетчика,что я последние скидывала. Это только к ним ехать?
-
CASUAL JOB - ON CALL ( 1-2 рази в тиждень )можливе збільшення годин . Bon Lab Bubble Tea & Desserts 1603 Pembina Hwy, Winnipeg, MB R3T 3Y6 Шукає Bubble Tea Barista Якщо ви зацікавлені в роботі надішліть резюме сюди [email protected] Subject :Job bubble tea Barista . Власники не розуміють української писати лише англійською 🙃
-
Друзі, хтось буде найближчим часом їхати з Вініпега до України?
-
Шановна громадо, вітаю всіх! На звʼязку Влад з McPhillips Toyota. Найпопулярнішим запитом до мене завжди були вживані RAV4, тому хочу повідомити, що нарешті маю багато цих авто в наявності: від 2013 до 2023 року, бензинові та гібридні, LE, XLE та SE версії! Всі вони вже в нашому салоні, тому можна подивитися, зробити тест-драйв та забрати вподобане авто додому. Звісно ж доступне фінансування терміном до 8 років (буде залежати від року виготовлення автівки). Також нагадую, що зараз є промо на всі нові Тундри - відсоток від 2.99 до 3.99% та 2000$ бонус за трейд-ін. Залишилося всього 4 Тундри, всі інші будуть через декілька місяців та зі звичайним відсотком, без промо. Буду радий відповісти на будь-які запитання, зі мною можна звʼязатися наступними способами: (204) 338-7985 - робочий номер (просто запитайте Влада), [email protected] - мій e-mail, 2425 McPhillips St. - фізична адреса, Та звісно ж приватні повідомлення. Бажаю всім гарного дня і буду радий побачити вас у нашому салоні.