Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Можно сварить самому)) а так на все вопросы "где взять... Как дома?" единственный правильный и точный ответ - дома
-
Где бы тут найти эль как в украинских разливайках
-
Вкусное - понятие субъективное. Может автор пьет исключительно gulden drak 9000 или бельгийское с шоколадом))) а так в большинстве пабов есть вменяемые разливные эли))
-
Доброго ранку. Хто живе на Пембіні біля бест вестерн та може допомогти зустріти детей зі школи та посидіти доки я приїду з роботи. 1.5-2 години лише.
-
Вітаю! Для подачі на ПР достатньо certified translations чи sworn? Мова йде про укр і європейські документи
-
Через семейного доктора, либо прийти в любую walk-in клинику
-
MPI також надає можливість придбання в розстрочку. Але в них працю' дещо по іншому. Тобто вам потрібно знайти магазин або сервіс що працює з ними, придбати резину, принести чек, MPI відшкодує вам всю вартість і потім ви будете виплачувати їм розстрочку на рік здається. Але перевірте умови в них на сайті.
-
Я купував в Канадіан таєр. Оформив їхню картку і взяв на виплату на два роки. Сказали що без відсотків. Але я не перевіряв. В Костко було трохи дешевше. Але я вже не мав часу щоб все порівняти. Брав 4 залізних колеса, 4 шини і їхня робота то вийшло 2 тис. Дол.
-
Я працював ще у довоєнний час. Набирали людей з України, Болгарії, Сербії ну і ще декілька (в основному острівних держав) по світі, де економіка явно не на вищому рівні. Для роботи, як тут уже писали вище, потрібно щоб конкретний роботодавець отримав квоту на H2B візу, а після цього надіслав вам job offer. Далі посольство/консульство США, співбесіда і можливо віза. Далі чекаєте на виклик на завод від роботодавця. 90% персоналу набирають на літні місяці, оскільки в більшості там йде переробка лосося. Є заводи, які працюють і взимку, але потрапити туди "з вулиці" майже нереально. В більшості випадків потрібно як мінімум літній сезон відпрацювати нормально. Ще раз нагадаю, що все вищеописане працювало таким чином до війни. На зараз, наскільки мені відомо, немає такого дефіциту у H2B персоналі, оскільки компаніям набагато простіше і дешевше найняти працівників по U4U і TPS. Маю декілька знайомих в Європі, які мають кількарічний досвід роботи на рибопереробці на Алясці, але і вони не змогли на минуле літо потрапити на роботу