Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Можно сварить самому)) а так на все вопросы "где взять... Как дома?" единственный правильный и точный ответ - дома
-
Где бы тут найти эль как в украинских разливайках
-
Вкусное - понятие субъективное. Может автор пьет исключительно gulden drak 9000 или бельгийское с шоколадом))) а так в большинстве пабов есть вменяемые разливные эли))
-
Доброго ранку. Хто живе на Пембіні біля бест вестерн та може допомогти зустріти детей зі школи та посидіти доки я приїду з роботи. 1.5-2 години лише.
-
Вітаю! Для подачі на ПР достатньо certified translations чи sworn? Мова йде про укр і європейські документи
-
Через семейного доктора, либо прийти в любую walk-in клинику
-
MPI також надає можливість придбання в розстрочку. Але в них працю' дещо по іншому. Тобто вам потрібно знайти магазин або сервіс що працює з ними, придбати резину, принести чек, MPI відшкодує вам всю вартість і потім ви будете виплачувати їм розстрочку на рік здається. Але перевірте умови в них на сайті.
-
Я купував в Канадіан таєр. Оформив їхню картку і взяв на виплату на два роки. Сказали що без відсотків. Але я не перевіряв. В Костко було трохи дешевше. Але я вже не мав часу щоб все порівняти. Брав 4 залізних колеса, 4 шини і їхня робота то вийшло 2 тис. Дол.
-
Я працював ще у довоєнний час. Набирали людей з України, Болгарії, Сербії ну і ще декілька (в основному острівних держав) по світі, де економіка явно не на вищому рівні. Для роботи, як тут уже писали вище, потрібно щоб конкретний роботодавець отримав квоту на H2B візу, а після цього надіслав вам job offer. Далі посольство/консульство США, співбесіда і можливо віза. Далі чекаєте на виклик на завод від роботодавця. 90% персоналу набирають на літні місяці, оскільки в більшості там йде переробка лосося. Є заводи, які працюють і взимку, але потрапити туди "з вулиці" майже нереально. В більшості випадків потрібно як мінімум літній сезон відпрацювати нормально. Ще раз нагадаю, що все вищеописане працювало таким чином до війни. На зараз, наскільки мені відомо, немає такого дефіциту у H2B персоналі, оскільки компаніям набагато простіше і дешевше найняти працівників по U4U і TPS. Маю декілька знайомих в Європі, які мають кількарічний досвід роботи на рибопереробці на Алясці, але і вони не змогли на минуле літо потрапити на роботу
-
Dodge Caravan SXT 2013 - 216665km Ice cold AC DVD player Heated seats Power seats Power windows Backup camera Satellite radio Cruise control Brand new all season tires Stow and go seats No rust Interior and exterior are in excellent condition Vehicle was brought to Manitoba from British Columbia Price $10,500 Cell 204 961 0620