Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Берут новую потому что процент ссуды ниже. На старую машину дают 10% годовых ссуду. Это много :( плюс цена за старую машину высокая. Опять таки это моё личное мнение. Покупая недавно машину, я давно так не чартыхалась и не ругалась матом как сапожник :(
-
Я теж хочу б/в взяти. Зараз дивлюсь може круз візьму.
-
Я брала б\в і нормально їжджу,ти ж не в Україні, тут можна і б/в взяти в Кредит
-
Всі хочут нове.
-
Який движок? Це турбо?
-
Привіт. Я взяла в Кредит і плачу 300 дол в міс кредит і 200 страхування… Так потім я можу авто продати…
-
Продам. Всі деталі в приват
-
chatgpt.com/share/66e81887-beb0-800d-9584-9cc007475de8 Спросил у ChatGPT. Это нужно доказать, что нет возможности получить родной паспорт (а Украинское консульство же продолжает выдавать де юре, просто резерв+ просит). А список стран сильно ограничен (конечно же в США нельзя)
-
Доброго часу! Сьогодні на Forks був загублений браслет - сірий шкіряний з металевим декором під рожеве золото, на магниті. Десь в районі головного входу/на пішохідному мості. Він мені дорогий як пам'ять. Раптом хтось знайшов, буду дуже вдячна за повернення! Дякую! Звертайтеся в пп
-
З 1 жовтня здається в саблет однокімнатна квартира 🔑( договір до квітня 2025 року) Спокійний район та зручне розташування також поряд автобусні зупинки і всі необхідні магазини ✅ Адреса : 25 Daylan Marshall Gate Ціна: 1541$ ( в вартість вже входить підземний паркінг та всі комунальні, ви додатково оплачуєте тільки свій інтернет!) БЕЗ ТВАРИН 🚫 В квартирі є пралка та сушка , свіжий ремонт без тарганів і неприємного запаху ! Також є спортзал !
-
Здається 1-кімнатна квартира (1 спальня, 1 ванна) з 1 жовтня в саблет до 31 травня з можливістю продовження. Адреса: 200 Ronald St. Ціна: $1293, все включено! Простора квартира в великому житловому комплексі з чудовою інфраструктурою: спортзал, великий басейн. Доступні два види паркування: на території та підземна (всього $50). Територія охороняється 24/7. Житловий комплекс розташований у безпечному районі з безліччю автобусних зупинок, поруч парки, магазини, кафе. У пішій доступності школи та дитячі майданчики. Доброзичливі сусіди, велика українська спільнота. Можемо залишити деякі меблі. Без тварин. Огляд квартири можливий у будні після 17:00, а на вихідних у будь-який час.
-
Если здесь есть некто BIELOV DANIL или тот, кто его знает — была найдена дебетовая карта и айди на его имя в районе улицы Smith. Передадим владельцу)
-
Всем привет. Ищу людей, которые хотели бы получать доход на беттинг арбитраже. Если что, это никакой не скам, я готов лично встретиться где то в Виннипеге, рассказать все детали, показать как зарабатываю на собственных деньгах. В общем все на деле, а не только на словах. Интересуют только те, кто может выделять хотя бы выходные на эту работу(чем больше - тем лучше), потому что это не бабки по нажатию 1 кнопки, нужно сидеть на компом и мониторить рынки постоянно. Могу обучить даже новичка, но желательно тех, кто хотя бы знает как работает беттинг. Пишите в ЛС, можем созвониться, можем встретиться в Винни на любых выходных. П.С. Мне платить ничего не надо! Кому не интересно, пожалуйста - игнорируйте сообщение. Всем спасибо!