Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я за соц льготы. Ты ведь понимаешь, что как в гермашке не посидеть на харчах. Тут никакой защиты нет ни от кого. Все на общих основаниях со всеми ±
-
Помни, чем выше зп, тем больше налогов👺
-
Я отправляла, все что хотела, посылку не вскрывали, дошла целой. Шоколад, икру, одежду, игрушки, кленовый сироп, магнитики,канцелярию. При отправке оператор составляет перечень вложенного, она знает как написать правильно, что бы не было проблем. Отправляла через Калину, они в здании УНО находятся
-
Дякую ☺️ Не розумію тоді. Мій чоловік дзвонив на гарячу лінію, йому сказали перелік речей, що не можна. No food, no liquids. Це з України в Канаду.
-
Зрозуміла. Дякую за відповідь. Гарного вечора!
-
Дякую за відповідь. Дізнаюсь, напишу
-
Обмеження вводяться країною призначення. Тобто Канада не дозволяє ввіз багатьох продуктів. З продуктів харчування можно лише цукерки. В укрпошті теж саме. НП взагалі не дозволяє жодних продуктів харчування. Але, якимось чином відправляють солону рибу навіть в Канаду. Якщо знайдете варіанти поділіться будь-ласка. Також актуальне питання.
-
Ну він же ж технічно не за кермом. Мабуть, десь 5 проміле
-
Технично он таки за рулём и отвечает за ученика :) это я как жена инструктора говорю :) 🤣🤣