Winnipeg for Ukrainians - chat
-
‼️Запрошуємо Вас на безкоштовний семінар з фінансової грамотності у місті Steinbach! Коли: Субота, 🔴5 жовтня 2024 🕝 Час: 2:30 PM Місце: Days Inn Hotel Конференц-зал 1-й поверх, Steinbach MB Тривалість: 1.5 години Теми для розгляду: -Переваги ощадного рахунку на купівлю першого канадського житла (FHSA); -Види страхування життя в Канаді; -Важливість наявності страхування від критичних захворювань. Мови спілкування: українська, російська та англійська. Для реєстрації напишіть будь ласка Прізвище та Ім’я : * СМС на номер (431) 334-2955 або * Емейл: vkichmarenko263lmc@wfgmail.ca Чекаємо на зустріч з Вами!
-
Сдаётся двухкомнатная квартира - 2й этаж со всей мебелью район сан Бонифас. 1,590 со всеми utilities, или 1,320 без. Также там есть атик где можно заниматься спортом. Вторая комната без гардероба.! Телефон 4317787789 на Английском, немецком или французском
-
Ищете, где начать заниматься волейболом или хотите улучшить свои навыки игры и физические качества! Приглашаем на регулярные тренировки по волейболу для новичков и опытных игроков! Мы предлагаем тренировки с тренером, развитие техники и тактики игры, укрепление физических качеств и конечно дружескую атмосферу. Возраст от 15 лет и старше, уровень подготовки – будем подбирать для более продуктивных тренировок. Тренировки будут проходить каждый вторник с 20.00 до 22.00 в Angus McKay Nursery School (850 Woodvale St). По предварительной записи пишите в личку, места ограничены, пробная тренировка 1 октября.
-
Кто тут искал трейл? Вот, Top of the World, небольшой красивый трейл. Годится пешком или на горных велосипедах. На фото – вид с самой верхней точки.
-
Привіт усім! Організовуємо безкоштовний онлайн ВОРКШОП для дітей 5-17 років з 10 напрямків програмування та 3д моделювання 👉 Java😎 - створення ігор Python🐍 - створення додатків Web(HTML,Css, JavaScript)🧩- створення сайтів Blender - 3D моделювання🏠 Scratch 🐱- сотворення ігор та мультиків Unity🏙️- створення професійних ігор Roblox 👾 - створення ігор та ігрового світу Digital Art 🖼️ - Фотошоп та відеомонтаж Та багато іншого🫣 Буде цікаво і новачкам, і дітям з досвідом😎 Для запису залиште плюсик в особистих + +380634031564 (Telegram, Viber, WhatsApp)
-
Добрий день хтось знає про церкву де збираються діти по суботах
-
Вітаю, є Слов’янська церква, за адресою 99 Turner Ave, Кожну неділю на 11.00 є зібрання, а для молодших діток є Недільна школа, а також для молоді різного віку через суботу є вечірнє зібрання.
-
Продам усі ці речі, в лс можу скинути додаткові фото, заміри та ціну
-
Вітаю🙌🏻 Запрошую до себе на танці дорослих та дітей (від 6 років)💪🏻 Перші показові тренування відбудуться: 📆 14 жовтня 📍 388 Donald Street 💰 безкоштовно Я у танцях більше 12 років, вивчала близько 15-ти стилів сучасних напрямків. Маю 5 років тренерського досвіду, чемпіонка України з групових танців, являюсь суддею асоціації сучасного та естрадного танцю України, виховала немало чемпіонів🏆 Чекаю всіх бажаючих, щоб ділитися своїми знаннями та здібностями🙂 ✍🏻Усі питання з приводу подробиць пишіть у приватні повідомлення або дзвоніть
-
Привіт! Якщо хочу перефарбувати авто в інший колір.Треба повідомляти в мрі? Робити дозвіл чи документи? Дякую!
-
Доброго раночку Хто може порекомендувати де можна поставити левел кіт і потім зробити розвал?
-
Підкажіть будь ласка чи можна у Вінніпезі десь купити українське вино чи коньяк? Знаю є пиво
-
www.geminimed.ca/our-team/ в этой клиники два новых доктора набирают себе пациентов, может кто ищет себе семейного доктора в районе 735 Pembina Hwy.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, скільки часу займає вклейка нової візи у новий паспорт дитини в Манітобі?
-
Водка Немиров есть 😊
-
Продам 100$
-
Підкажіть будь ласка де можна зробити print на чашку для подарунка
-
2 барних стільці 65$ Стіл 30$ Диван (є дефект) 25$ Стол та 4 стільці 100$ Усі питання в пп, самовивіз, зроблю знижку якщо зможете забрати все) район Birchwood
-
Спасибо за сообщение. Ни в коем случае не хочу сказать что либо плохое, но повеселило имя одного из докторов: Dr. Ebun Odufuwa
-
Доброго дня. Чи дають ворк перміти в аеропортах якщо віза була отримана на початку 2023 року?
21 Jan 2023, 23:31
178099/186740
about 8 hours ago