Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Если работал меньше года это вообще не считается. А моряка каждый раз заново нанимают мы поденщики по факту с коротким трудоустройством на 4-6 мес. Такой опыт и канадский не защитывается. Я жду когда будет тут два года опыта и буду подаваться.
-
-
t.me/uccmb Можете в этой группе спрашивать
-
Dodge Dart 2015 року випуску, ЛИШЕ 130 000 КМ, КАМЕРА ЗАДНЬОГО КОПІЮВАННЯ, його чудовий автомобіль, який має економічний 2,4-літровий двигун Tigershark з автоматичною коробкою передач, має безпеку, чистий титул і 1 рік гарантії. Доступне фінансування. Основні характеристики: Має сидіння з електроприводом Люк Резервна камера Bluetooth USB-порти для зарядки Дистанційний запуск Елементи керування на кермі Кондиціонер Підігрів сидінь Система навігації Дзеркала з електроприводом Електропідйомники Сидіння з електроприводом Одометр: 63 263 км Коробка передач: автомат Об'єм двигуна: 2,4 л Зовні: чорний Інтер'єр: чорний Двері: 4 двері Пасажирів: 5 Тип палива: бензин/петеол Міське паливо: 9,4 л/100 км напишіть мені будь ласка в приватні повідомлення
-
Привіт, друзі! Хто знає про програму 65+? Хто має досвід? Прошу пишіть в приват. Дякую
-
Шукаю 2-3 людини які можуть допомогти з розгрузкою завтра с 9 години ранку. 20$/г, роботи на 3-4 години, оплата одразу після роботи. За всіма питаннями пп.
-
Так чат сделан для самостоятельной иммиграции, и потому просто все непонятки нужно в том чате спрашивать...
-
Продаємо свою чудову сімейну автівку. 8 місць. В авто не курили, не возили домашніх улюбленців. Clean title, Carfax available. Купували як certified pre-owned у офіційного дилера. За більш детальною інформацією звертайтеся в особисті повідомлення. www.facebook.com/marketplace/item/496633923334140/?mibextid=dXMIcH
-
Доброго дня, шукаю людину на підселення в другу кімнату двокімнатної квартири орієнтовно на середину/кінець жовтня місяця в Forth Garry Place за адресою 55 Garry St. Зручності: air conditioner, dishwasher, washing machine і dryer в середині квартири. Безкоштовний басейн. Rent $1,415 ($707 на людину); + hydro; + internet $32. *Underground parking is $105 (optional). *Якщо зацікавлені, відео квартири надішлю в ПМ.
-
Всем привет, поделитесь ссылкой на видео или инфой. У меня виза закончилась хочу выехать не надолго