Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Можно онлайн
-
Подскажите пожалуйста, можно ли продать машину с незавершенным клэймом в мпи ? Они одобрили ремонт но автомастерская сможет принять только через месяц, а я хотел бы продать машину раньше.
-
Кто-то знает хорошего преподавателя по французскому языку?
-
Бомжур
-
Владик, не надо...
-
Если это что то косметическое, то скорее всего сможете, но значительно дешевле. Я не уверен что сможете передать новому покупателю ваш клэйм.
-
*епта
-
Добрый день, мне 21 год, срочно ищу подработку за кеш до средины декабря(могу всё, но имею хороший опыт на кухне и нужные сертификаты)
-
Ст боніфейс університет
-
Доброго дня. Знайшла документи Trokhanovskyi Volodymyr біля будинку на Niakwa RD. Звертайтесь в особисті повідомлення.
-
Привіт, красуні! ✨ Я візажист з Вінніпега, і з радістю запрошую вас на професійний макіяж будь-якої складності. Працюю у затишній та комфортній студії за адресою 55 Arthur St, де все створено для вашого максимального комфорту. Я створюю різноманітні образи: від природних нюдових до яскравих вечірніх, сценічних, весільних та навіть дитячих макіяжів. Допоможу підготуватися до будь-якої події — будь то весілля, вечірка чи фотосесія. Також пропоную послугу створення повного образу: зачіска + макіяж за дуже приємною ціною. Зачіски будь-якої складності, а також укладки на Dyson – щоб кожен ваш локон був ідеальним. Більше моїх робіт можна побачити в Instagram, де я також часто шукаю моделей на макіяж за вартістю матеріалів. Не зволікайте, пишіть у особисті повідомлення для запису! Буду рада допомогти вам виглядати неперевершено на будь-якому заході. 💄💫 www.instagram.com/muanna.wpg?igsh=MThjN3U3emk3dXdveA==
-
А как в пррграмме скотиябанка посмотреть детали платежа? Там просто пишет что я отправил e transfer или принял без деталей
-
Чи є тут хтось хто працює в сфері ренту квартир? Є декілька питань будь ласка
-
В rbc показывает кому посылаешь e transfer и все детали
-
Здесь вы не увидите деталей, так как в Украине. ((((Минимум . Нажмите на саму операцию и все
-
Добрый вечер, решил поехать из Канады, скажите пожалуйста: нужно ли получать справку о доходах или подавать налоговую декларацию при выезде? Как вообще все это происходит?
-
Счастливчик
-
В каком плане счастливчик?
-
Кому какие последние цены на тарифные планы Rogers \ Shaw предлагали?
-
Начинается очередная серия "Канада будет удерживать меня силой" 😁
21 Jan 2023, 23:31
178340/187767
about an hour ago