Winnipeg for Ukrainians - chat
-
У кого є свій бізнес, можу допомогти (безкоштовно) з приводом клієнтів/збільшенням прибутку. Можете в особисті писати
-
🇺🇦Клуб Національної хокейної ліги презентував логотип з гербом України «Вінніпег Джетс» презентував оновлений логотип, який отримав назву «Українська спадщина». Дизайн присвячений українській громаді Манітоби, яка складає 14,7% населення регіону. Розробив його український художник Андрій Собчук. «Замість традиційних червоного, чорного та білого кольорів, пов'язаних з українською вишивкою, використовуються синій та жовтий, що відображають кольори українського прапора. Ці кольори також представляють небо та пшеничні поля — елементи, які мають важливе значення як у Манітобі, так і в українській культурі. Український герб символізує українську національну ідентичність та багату історію і культурну спадщину країни. Його інтеграція з логотипом «Джетс» підкреслює важливість української громади в Манітобі», - йдеться у заяві клуба. Матч Зимової класики, де «Вінніпег Джетс» прийматиме «Анахайм Дакс», відбудеться 2 січня 2025 року. Сайт | Facebook | Instagram | YouTube | TikTok | Статистика
-
🗓️12.10( Субота)Long weekend 🔥9:00pm-2:00am Прокачаємо хіп-хопом і RnB?🎤 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-11:00 Dj Artemenko 🎧11:00-2:00 Dj Noise Вечір хіп-хопу та RnB для українців!🎤 Готові до шаленої ночі під хіп-хоп і R&B? Ця вечірка для справжніх фанів, хто хоче відчути силу біту і ритму! 🔥 На вас чекають хіти від Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent,Drake, Kendrick Lamar, Cardi B, Post Malone, Usher, Beyoncé , Rihanna та багатьох інших! Збираємось українською компанією, танцюємо й розкачуємо зал до самого ранку. Не пропусти найгарячіший івент цього сезону! Приходь, запалимо разом під хіп-хоп та RnB на повну! До зустрічі на танцполі!❤️
-
Девушка должна работать
-
Скажите насколько я знаю у тех у кого нет PR -им не полагается всякие государственные выплаты, типо carbon tax, child tax и GST?
-
Может у кого есть ссылка на то что бы подать заявку на GST?
-
Все это можно сделать. Если у вас нет аккаунта cra, лучше всего сделать через бухгалтера. Вот контакты бухгалтера www.facebook.com/margo.margo.56829?mibextid=ZbWKwL с ней все можно онлайн сделать
-
Ок Спасибо
-
Декларацию Это в смысле tax return? Я в этом году сделал, продавался через H&R clock Нужно к ним наверное ещё раз сходить
-
Безкоштовне піаніно, кому потрібно забирайте
-
На свое оружие лицензия нужна, если просто в тир, то нет, но насколько я помню, два человека минимально для тира. Если есть вопросы по лицензии на оружие, можете написать, я себе делала.