Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Справитесь з чим ? З руйнуванням економіки ?
-
Я не говорю, что я хорошо поступила Это мой первый штраф за 2 года Разные бывают ситуации
-
Ви це хто ? Банда ? Шахраї ?
-
Девушка,просто просила за ситуацию которая случилась Отсталое быдло повылазило и начало шото рассказывать кому как жить. Класикааа…
-
Врагу не пожелаешь иметь дело с теми, кто приехал 10-15 лет назад. Ну ничего, мы справимся)
-
Негодяй какой
-
Кто руину устроил ? Я ? Он ? Остальные участники группы? Или она тут была до нас ? Шел бы ты лесом, моралист.
-
Брав 3000$ теж ? З Європи приїхав ? Чи відкупився ?
-
Дивний ти чоловік. Відстоював би ти дійсно добрі цінності. За що ти змагаєшся? За бардак? Руїну ?
-
Сдохни или умри
-
Что бы я тебя в фудбанке больше не видел
-
Спасибо за то, что разрешили
-
Я абсолютно не маю нічого проти тих які приїхали навіть не будучи біженцями. Ну опортюністи, тай нехай. Працюйте чесно, не стійте в чергах на фуд банках, живіть і не порушуйте І все чудово
-
Если ты не уважаешь соотечественников то это не значит что никто не уважает. Ты не пуп земли и не центр мироздания. Лепить "всех" что бы своей желчи придать веса - так себе идея
-
Вывел его на чистую воду наконец-то
-
Я не написав жодного софізму. Міша, а не Москаль ти часом ?
-
Правильно. Будуть займатися відповідні органи з тими з якими треба. Щиро надіюся що репортувати такий бізнесменів будуть більше
-
Хіба канадійці не працюють за кеш? Більше ніж будь хто, повірте. А на рахунок швидкості, то якщо ви зранку їздите на роботу периметром, то не потрібно казати, яка там середня швидкість потоку автомобілів. Загалом, канадський уряд хвалить українців. Без щомісячних соцвиплат якось даємо собі раду.
-
А вот тут не вам решать
-
Так і їдь з тої руїни. Іди в Україну якщо тут зле. Або живи згідно з законом
21 Jan 2023, 23:31
178763/186881
about 7 hours ago