Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Логічні помилки… Ви філософ ?
-
А що ще Міша може робити? Крепче за баранку держись шофер 😢
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
-
Нащови москалём, я не обижусь
-
Один и тот же. Который за превышение скорости срач устроил днем
-
Так, иди нахуй и на меня не переключайся
-
Loser
-
😂😂😂
-
Міша truck driver 🧘
-
Ааааа
-
Міша іди спати
-
Та не гони. Выкупал бы, забил хер просто. У него времени дохуя в 2 ночи сидеть строчить эту несносную дичь, а тебе в рейс скоро. Я не хочу , чтобы меня где-то на периметре фура снесла
-
Я не дбаю про логічні помилки в спілкуванні з вами. Ви не гідний співрозмовник. А такою позицією ви довго будете мити туалети в Tim Hortons і філософствувати. А щодо буде добре. Так, буде. Колись буде. І вам хорошої ночі. Нехай вас не кусають клопи в дешевій смердючій квартирі, на яку ледве витягуєте. Маю впевненість, що ви або гайки на заводі крутите за 15$ на годину, або займаєтесь чимось сороміцьким, або живете у світі фіалкових ідей, які ніколи зреалізувати не зможете. На добраніч. Клопи хай не тривожать.
-
Коммон, это третий потужный за день. Или один и тот же
-
Я выкупаю это, мне самому интересно
-
Мишань, чего ты тригеришься на троля!? Там по нику понятно, что человеку интересно выводить тебя на эмоции.... Или он реально настолько долбоёб
-
Не спиця 😂
-
Ні 🙅♂️
-
Бляха и печтатает что-то, доказывать пытается, хе-хе
-
О, заділо Мішаню. Мішаня дальнобойщик. 85 не зле. Коли мама мішає моя під рулем, я між ногами в твоєї дівчини коли ти в рейсі 😂
21 Jan 2023, 23:31
179183/187843
13 minutes ago