Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Индия. Десятки языков в одной стране, люди с запада не понимают людей с востока и пользуются языком ОККУПАНТА, так он ещё и официальный по итогу. Но мы не Индия
-
Да, надо будет попробовать, может бутерброды будут вкусные
-
Изменяешь нам, да? Небось уже весь запал истратила...
-
А цена?)
-
Кто старое помянет как говорится
-
Я в десятый раз уже не осилю этот презент симпл...
-
Я всё больше склоняюсь к наскальной живописи и звукам примитивным
-
Доброго ранку! 🏡 Серія вебінарів для покупців першого будинка – приєднуйтесь до нас! Плануєте купити свій перший будинок, але не знаєте, з чого почати? Запрошуємо вас на серію вебінарів для покупців першого будинку, розроблену спеціально для того, щоб надати вам всю необхідну інформацію та інструменти для прийняття зважених рішень! 📅 4 Сесії: ✅Сесія 1: Субота, 19 жовтня 2024, 18:00 - 19:30 (через Zoom/Teams) ✅Сесія 2: Неділя, 20 жовтня 2024, 14:00 - 15:30 (через Zoom/Teams) ✅Сесія 3: Субота, 26 жовтня 2024, 18:00 - 19:30 (через Zoom/Teams) ✅Сесія 4: Особиста зустріч (дата та місце будуть повідомлені додатково) На вебінарі ми розглянемо важливі теми, такі як варіанти іпотеки, складання бюджету, вибір відповідної нерухомості та розуміння процесу купівлі будинку. Наприкінці на вас чекає панель питань та відповідей з професіоналами у сфері фінансів та нерухомості, де ви зможете отримати відповіді на всі свої запитання! 👉 Участь у вебінарі безкоштовна, але необхідна реєстрація. Будь ласка, оберить найзручнішиу для вас дату та час і заповніть форму за посиланням нижче, щоб забронювати місце: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVel_KtVnE_l_jYYAOzAHHcbwan2HRKQEBjUNQW74mm7c_-w/viewform?usp=sf_link Чекаємо на вас та готові допомогти на вашому шляху до власного будинку! 🏠😊
-
Аэахахахахаха
-
Язык даунтауна)))
-
🗓️12.10( Субота)Long weekend 🔥9:00pm-2:00am Прокачаємо хіп-хопом і RnB?🎤 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-11:00 Dj Artemenko 🎧11:00-2:00 Dj Noise Вечір хіп-хопу та RnB для українців!🎤 Готові до шаленої ночі під хіп-хоп і R&B? Ця вечірка для справжніх фанів, хто хоче відчути силу біту і ритму! 🔥 На вас чекають хіти від Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent,Drake, Kendrick Lamar, Cardi B, Post Malone, Usher, Beyoncé , Rihanna та багатьох інших! Збираємось українською компанією, танцюємо й розкачуємо зал до самого ранку. Не пропусти найгарячіший івент цього сезону! Приходь, запалимо разом під хіп-хоп та RnB на повну! До зустрічі на танцполі!❤️
-
Якщо ви шукаєте хорошу і недорогу камеру. Саме з нею ви зможете зробити дійсно круті кінематографічні фото. Продається без коробки. Причина, по якій я продаю цю камеру, полягає в тому, що я хотів би оновити її до ще більш дорогої камери. Дякую за увагу, гарного дня. Вартість 400$