Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Может кого то интересует… заболели не можем пойти в зоопарк на хелуин а билеты к сожалению обменять нельзя…
-
🗓️12.10( Субота)Long weekend 🔥9:00pm-2:00am Прокачаємо хіп-хопом і RnB?🎤 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-11:00 Dj Artemenko 🎧11:00-2:00 Dj Noise Вечір хіп-хопу та RnB для українців!🎤 Готові до шаленої ночі під хіп-хоп і R&B? Ця вечірка для справжніх фанів, хто хоче відчути силу біту і ритму! 🔥 На вас чекають хіти від Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent,Drake, Kendrick Lamar, Cardi B, Post Malone, Usher, Beyoncé , Rihanna та багатьох інших! Збираємось українською компанією, танцюємо й розкачуємо зал до самого ранку. Не пропусти найгарячіший івент цього сезону! Приходь, запалимо разом під хіп-хоп та RnB на повну! До зустрічі на танцполі!❤️
-
Добрий день, може хтось знає з витягом з резерву+, можна паспорт продовжити, чи не прокате?
-
Подскажите пожалуйста аналоги Кукурузной каши, где можно купить, палента Чи как то так, спасибо
-
За кого болеешь?
-
Фрешко, суперстор там где международные товары
-
Я с 96 года не пропустил ни одной гонки
-
С 96 года за Макларен. Как ушел Хаккинен , стал болеть за Райкконена, потом за Хэма . Но если вопрос о команде то продолжаю за Макларен. Я официальный болельщик Макларена. Первый раз на формулу ездил в Венгрию в 98
-
Также в конце 90х ходили смотреть ф1 в спорт бар, напротив ЦУМа в киеве , на ул. Ленина рядом с роксоланой
-
Есть. Нужно громче крикнуть. Когда открываешь вечером телеграм, а там 1000 непросмотреных здесь и 1000 в группе иммиграции.... Закрыл телеграм и пошёл смотреть формулу 1
-
Было бы хорошо собраться посмотреть какой-то ГП. как раз скоро гонки, которые в приемлемых для просмотра часовых поясах.
-
Я только за! Мы смотрели гран-при в Castle and elephant
-
Свои, наконец-то 🥭💛
-
Может у кого то есть или был маринатор? Есть пару вопросов. Напишите пожалуйста в личку.
-
Продам всі ці речі, все по 20$, можу скинути додаткові фото та заміри
-
Привіт усім! Фрешко на Regent мають сир за $0.97. Майте на увазі що просрочується сир сьогодні.
-
Опача, просрочечка
-
Чи є якісь проблеми від вживання російського сиру? Боюсь що я можу забути українську мову.
-
Це для тих хто хоче дешевий сир і не боїться просрочки
-
Ще ні
21 Jan 2023, 23:31
179873/187133
19 minutes ago