Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я с 96 года не пропустил ни одной гонки
-
С 96 года за Макларен. Как ушел Хаккинен , стал болеть за Райкконена, потом за Хэма . Но если вопрос о команде то продолжаю за Макларен. Я официальный болельщик Макларена. Первый раз на формулу ездил в Венгрию в 98
-
Также в конце 90х ходили смотреть ф1 в спорт бар, напротив ЦУМа в киеве , на ул. Ленина рядом с роксоланой
-
Есть. Нужно громче крикнуть. Когда открываешь вечером телеграм, а там 1000 непросмотреных здесь и 1000 в группе иммиграции.... Закрыл телеграм и пошёл смотреть формулу 1
-
Было бы хорошо собраться посмотреть какой-то ГП. как раз скоро гонки, которые в приемлемых для просмотра часовых поясах.
-
Я только за! Мы смотрели гран-при в Castle and elephant
-
Свои, наконец-то 🥭💛
-
Может у кого то есть или был маринатор? Есть пару вопросов. Напишите пожалуйста в личку.
-
Продам всі ці речі, все по 20$, можу скинути додаткові фото та заміри
-
Привіт усім! Фрешко на Regent мають сир за $0.97. Майте на увазі що просрочується сир сьогодні.
-
Опача, просрочечка
-
Чи є якісь проблеми від вживання російського сиру? Боюсь що я можу забути українську мову.
-
Це для тих хто хоче дешевий сир і не боїться просрочки
-
Ще ні
-
Ото я і думаю, якщо просрочка, то який ефект дасть?
-
Від просрочки до просрачки лише одна літера!
-
Ну в русский же бильярд играют, при этом разговаривая по-украински?
-
А що значить сир російський? Це різновид сиру чи це сир є продуктом росії, тобто виготовлено у раші, або рашко-підприємстві? Від цього увесь ефект залежить
-
Ну или такое: 7 Ага, ось ці хлопці… Я роблю особливе, вуличне чаклунство… Хочете побачити трішечки чаклунства? — Ненене, Дэвид Блейн, отвали от нас… Мы вообще по-украински не понимаем!! — А, то ви москалі? А що робите в Тернополі? — Отвали, демон! Что хотим, то и делаем! И не москали, а русские. — А ви впевнені, що ви русскіє? Ось ти… Ти впевнений в цьому? — Ну блин… Уверен конечно. — А що це ти тоді вирядився так? Вишиванка… ше й оселедець козацький на голові. — Что??? Какая еще вышиванка? В рот мне ноги, демон, что ты наделал? Верни нам наши шмоты… фак мой мозг! — Доречі, хлопці… я щось забув вдома свій годинник… Не підкажете котра година? — Ееее… За вісім хвилин шоста… Фак мій моск, демон… що ти наробив… я говорю українською!!! Очманіти можна… Ноги мені до рота! Зупинись… відчепись від нас, добре? Ну що ще? Що ти пиришся, демон? — Та я оце думаю… Ви плануєте святкувати майбутній день народження Степана Бандери? — Якого Бандери? Цього злісного націоналіста, який чинив звірства серед мирного населення? Ой… що це я несу всяку московську пропаганду… Це ж справжній незламний патріот нашої України… Слава Україні! Відсвяткуємо як треба, з розмахом! — Героям слава)) Ну бувайте… Годі з вас… я бачу, що ви хороші хлопці… (с)
-
Святе сало!
21 Jan 2023, 23:31
179879/186881
about 7 hours ago