Winnipeg for Ukrainians - chat
-
По біометрії ж можна спокійно 3 місяці бути. Ще поки не відмінили.
-
Тобто теж вже ні візи нічого не було і нормально впустили?
-
Ну в мене є тільки один нюанс хотілось би в Іспанію на 3-4 дні зустрітись з людиною і потім одразу в Польшу. Маю надії що все буде добре з цим
-
Добре дякую
-
100% усе буде ок.
-
Скажите в группе есть подолог?
-
Подскажите , где можно взять моющий пылесос в аренду на один день( чтобы помыть сиденье авто ) ?
-
Можно взять пену моющую в канейдиан таймер и норм пылесос на заправках shell по 3 доллара за 5 минут
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Добрий вечір, можливо хтось стикався з такою проблемою, як прострочений внутрішній паспорт України на федеральному етапі і що ви з цим робили?
-
Доброго вечора. Час утеплюватися. Маю непотрібний зимовий одяг. Жакет Caterpillar розмір М, заявлено до -10, виходив в ньому лише чистити сніг. Стан близький до нового. Хотів би 50$. Штани лижні з Маркс, з мембраною, розмір S. Ходив кататися на лижах та ковзанах, також стан близький до нового. 20$ було б супер. Маю також перчатки, баф та балклаву. Приходьте забирайте безкоштовно. Район Osborne Village.
-
але не пропускає
-
Внутрішній паспорт це не обов'язковий документ. Можна нічого не робити.
-
Перевірте чи ви не відмітили що він у вас є? Може через це.
-
Внутрішній паспорт тут ніде не питають і наскільки знаю, вони всі продовжені на період воєнного стану
-
дякую вам велике
-
А, у мене просто старого зразка і я теж писала що він безкінечний 😁. У будь-якому разі, головне щоб був дійсний закордонний. Внутрішній не важливий.
-
Це паспорт книжечка, старого зразка?
-
довелося просто написати шо він безкінечний (до 3000року)
21 Jan 2023, 23:31
180034/187612
about 6 hours ago