Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Порадьте будь ласка хорошого перукаря🙏🏻 бажано українського
-
А чому? Що кажуть?
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Ольга напишіть мені будь-ласка в приват
-
☀️Всім привітики Наша онлайн школа організовує набір на курси з програмування для діток з таких напрямків: • Scratch - створення ігор та мультиків • Web розробка- створення сайтів • Web Design - графічний дизайн з 0 • Python - створення додатків • Digital Art - робота з фотошопом • Unity - створення професійних ігор Перший урок БЕЗКОШТОВНИЙ ✅ ❗Рекомендований вік: від 5 до 17 років 📩Для запису пишіть мені "+" в особисті
-
На дилера обычно влияет только один вариант - деньги. Он никак не обязан делать подобное переоформление, и без своей финансовой заинтересованности вряд ли согласится.
-
Ніяк, тільки домовлятись Дати ділеру грошей, бо фактично, він не переформлює, а купує ваше авто і продає вашому покупцеві
-
Дякую всім за відповіді!
-
Нічого конкретного. Відморожуються...
-
Пробовал. Тоже глухо.
-
Попробуйте у банка спросить, в которой кредит
-
Тогда только продавать за полную стоимость, с этих денег платить кредит и всё
-
ну вони ж резикують, безкоштовно не будуть цього робити) Запропонуйте 1-2к, в мене спрацювала така умова. Тільки і покупцю не виглідно, бо ще 12% податку
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Приветствую всех,видел кто-нибудь за последние две недели слоты в консульство Украины в Торонто или Оттаве ?
-
Это лотерея
-
Не пойму что я делаю не так🤷♂️?Каждый день начиная с 5 вечера по Виннипегу и до 7 вечера пытаюсь ловить слоты,но ни разу так и не увидел.Как раз в первый вторник месяца когда дают слоты,толи сайт блокируют «помощники»,но в 5 по Виннипегу не грузилась страница вообще
-
как вы и когда поймали?
-
Да, я словила в Оттаву на 22 октября в первый вторник месяца
-
Наверное,лично когда я сам их видел это было в начале декабря этого года,но я так и не успел взять ни один.Сейчас же вообще нет ничего
21 Jan 2023, 23:31
180060/186965
about 8 hours ago