Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Не пойму что я делаю не так🤷♂️?Каждый день начиная с 5 вечера по Виннипегу и до 7 вечера пытаюсь ловить слоты,но ни разу так и не увидел.Как раз в первый вторник месяца когда дают слоты,толи сайт блокируют «помощники»,но в 5 по Виннипегу не грузилась страница вообще
-
У меня с первого раза получилось. Заходил по графику консульства. Просто обновлял страницу кликая туда сюда, появились даты, сразу взял первую попавшуюся и всё. Получил подтверждение на мыло и готово
-
2 месяца назад делал. Примерно так и было. С двух устройств/браузеров делал, клацал чтобы обновить, пока не выбило на одном, потом втором, перезашел на первом и увидел всю неделю слоты, взял первый
-
Добрый день! 19 Октября провожу семинар для тех, кто собирается покупать свой первый дом в Канаде. Мероприятие на русском языке, бесплатное, подробнее здесь: www.facebook.com/share/gD3CQWdeYusqdTQb/?mibextid=9l3rBW Регистрация: www.eventbrite.ca/e/1045172809007 Спасибо и до встречи! Evgeny Potashnik Realtor/Broker Optimum Real Estate (204) 294-0794
-
Доброго дня Потрібна допомога, можливо хтось знає де знайти машину або може надати її на сьогодні для здачі road test на 3:00pm на bison mpi (десь на годину часу) Дякую
-
Подзвоніть до Алекса, він інструктор
-
Всім доброго дня в моєї подруги сьогодні тест з водіння на 3;30 на 15 Barnes St, Winnipeg, MB R3T 2H9 Хто може надати авто для тесту та супроводить її на тест та трохи до тесту проїхатися? Платить 60$ за оренду авто та ваш час Це приблизно займе 2 години з дорогогою
-
Доброго дня. Працюю в автосалоні. З радістю допоможу вам обрати відповідне авто: новий або вживаний. Більше 200 варіантів. Готівка, фінансування, лізінг. Акція на 2024 Chevrolet Equinox, а саме фінансування (кредит) - 0.99% до 60 місяців, лізінг - 0.9% на 2 роки. Абсолютно нове покоління 2025 Chevrolet Equinox! Chevrolet Trax, Trailblazer, а також Equinox EV and Blazer EV з 0$ першим внеском та швидкою безкоштовною зарядкою на 3 роки. Будь ласка, звертайтесь. Буду радий знайомству! З повагою, Олексій Vickar Community Chevrolet 964 Regent Avenue West www.vickarchevrolet.ca/ +1 204 698 80 15 [email protected]
-
Подзвоніть в будь яку авто школу ,вони здають авто на тести
-
Candor Immigration