Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Хтось їздив по зимовим дорогам Вініпега на зимовій гумі iLink? Є декілька продавців, і ціна приваблива, можливо хтось має досвід?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо ви отримували нову кредитну від RBC , бо стара закінчується термін,це той самий номер картки буде ?
-
Шановна громадо, вітаю всіх! На звʼязку Влад з McPhillips Toyota. Якщо Ви все ще не підібрали собі надійного помічника до наступаючої зими - запрошую в гості! Наразі я маю гарний асортимент вживаних повнопривідних позашляховиків, седанів та траків. Також в наявності є новий 2025 Crown та нові 2025 Tundra, а новий 8 місний 2024 Grand Highlander їде прямо до нас та доступний для бронювання, як і всі нові авто. Є опції фінансування та лізингу без першого внеску. Ще один привід завітати - шанс отримати 500$ подарункову картку на бензин при тест-драйві будь-якого авто! Також не забувайте про реферальну програму - 100$ кожному, хто запросить до мене друзів та знайомих, які куплять автівку. Буду радий відповісти на будь-які запитання, зі мною можна звʼязатися наступними способами: (204) 338-7985 - робочий номер (обов'язково запитайте Влада), [email protected] - мій e-mail, 2425 McPhillips St. - фізична адреса салону, Та приватні повідомлення. Бажаю всім гарного дня і буду радий побачити вас в салоні.
-
Ні, оплата була кредиткою
-
Дякую за відповідь. Просто очікуємо на повернення 500 Дол від провінції .
-
Дякую, маю апоймент цього тижня у банку і вже запитаю на місці .
-
У меня остался тот же, только поменяли даты и CVC код
-
FortWhyte Alive пропонує новим резидентам Канади безкоштовне сімейне членство на 6 місяців. Це включає необмежений доступ до парку та інші переваги. Для отримання квитків потрібно заповнити онлайн-заявку та надати документи, що підтверджують новий статус резидента Канади (наприклад, карту постійного резидента або українські документи). Форма для реєстрації: fortwhytealive.formstack.com/forms/newcomermembershipapplication Деталі за посиланням: www.fortwhyte.org/support/become-a-member
-
У меня вот сегодня получилось словить, не могу сказать наконец-то, т.к. всего третий вторник потратила на это, я вообще не обновляла страницу, а переходила с одного месяца на другой и обратно. С ноутбука, в 16:55 по Виннипегу зашла и где-то в 17:04 появились даты. Даты появляются каждый 1 и 3 вторники.