Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Там целых 100😭😭😭
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Запрошення на безкоштовний вебінар: Імміграція в Атлантичні провінції Канади Спікер: Яна Іванна Дідик (Yana Ivanna Didyk @barbican_ca) Організація: Barbican Immigration Telegram чат: t.me/prcuaet Тема вебінару: Можливості імміграції в Атлантичні провінції: Nova Scotia, New Brunswick та Prince Edward Island 🇨🇦 Вебінар буде присвячений: - Atlantic Immigration Program (AIP) - Провінційні програми Nova Scotia, New Brunswick та PEI (PNP) - Програми для критично важливих працівників (Critical Skilled Workers) Дата та час: - 📅 27 жовтня - 🔘 Edmonton: 4 PM - 🔘 Toronto: 6 PM - 🔘 Halifax та Nova Scotia: 7 PM Хто може брати участь: Вебінар призначений для тих, хто вже проживає в Атлантичній Канаді або планує переїзд для спрощеного отримання постійного резидентства. Атлантичні провінції враховують досвід роботи не лише в Канаді, але й у інших країнах, що може значно полегшити процес імміграції. Реєстрація на вебінар:
-
Друзі, вітаю!👋🏻 Якщо комусь цікаво, я надаю послуги по написанню резюме за канадськими вимогами. Маю досвід роботи спеціалістом по працевлаштуванню в імміграційному центрі, тому добре знаю свою роботу👍🏻 Також маю багато задоволених клієнтів, які вже знайшли роботу завдяки якісно зробленому резюме☺️ ❗️Термін виконання: в той же день❗️ Надсилаю в форматах word та pdf для зручності👍🏻 ❗️Ціна: 40$ за резюме❗️ Для замовлення пишіть в приватні повідомлення. Всім добра🌸🤗
-
Добрый день. Кто-нибудь может сталкивался или знает: нужно к врачу сделать томографию или подобное с доказательствами для работодателя, что проблемы с позвоночником. Куда обратиться? Спасибо!
-
К семейному врачу или в walk-in клинику, дальше вас направят
-
Продам односпальне ліжко з матрацом (або окремо). Кого цікавить, пишіть у приватні повідомлення.
-
Підскажіть хто надає авто в оренду не дорого?
-
Вы можете самостоятельно перевести и заверить бесплатно в иммиграционном центре. Это опция вроде до конца года действует
-
Это можно сделать в приложении
-
Я делал на сайте pereklad.ua