Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Есть кто занимается автоподбором и главное в документах разбирается посмотреть машину или несколько.
-
Доброго дня! Чи знає хтось контакти іміграційного адвоката ? Потрібно подаватися на PR але є неповнолітня дитина . Виїжджали через судове рішення надане на 3 роки . Але тепер потрібен документ про дозвіл на постійне місце проживання дитини. В судовому рішені ухвалено що дитина повинна проживати там де постійне місце проживання її матері. Так от , чи підходить такий документ чи ні . Потрібна консультація . Заздалегідь дякую)))
-
Адвокаты не занимаются иммиграционными делами. В данном случае только консультанты. Адвокат нужен только будет в деле о делах беженцев, а Вы не подаёте на беженство
-
-
Дилер это перекуп.
-
Так вони нічого не знають . Одна каже потрібен тільки дозвіл від батька ( що через суд не можна ) , а другий каже можете спробувати через суд, ( це краще ніж нічого ) ....вони навіть не знають що конкретно робити якщо немає дозволу від одного з батьків ....
-
Привіт, Якщо хтось шукає домашній Інтернет (WiFi) або. Плани мобільного телефону з новими пристроями мобільного телефону, У мене дивовижні ціни Високошвидкісний Інтернет за 50 доларів на місяць Перші 4 місяці безкоштовно Безкоштовне встановлення Безкоштовна активація Безкоштовний роутер Я можу підключити вас сьогодні Необмежене використання/ Без обмежень План телефону - 75 ГБ за 40 доларів за 1-й рядок 75 ГБ за 35 доларів для 2-ї лінії або додайте лінію Дайте мені знати, я можу приїхати до вас і допомогти вам налаштувати дуже професійно і швидко
-
Друзья, а кто работает в CiBC?
-
🗓️ 2.11 (Субота) Halloween Party🎃👻 9:00 pm - 2:00 am 🎃 📍176 Fort St. Pyramid Cabaret 💵 Entry – $15 (Only cash) 💰Bar – 🥃🍺🍹🍷 (Only cash) Line Up 🆙 🎧 9:00-11:00 DJ Artemenko 🎧 11:00-2:00 DJ Noise 🔮 Готові до найстрашнішої ночі року? Прийди у своєму найкреативнішому костюмі і візьми участь у конкурсі на кращий костюм! • 🥇 1 місце – $300 • 🥈 2 місце – $200 • 🥉 3 місце – $100 Ми танцюватимемо під найкращі треки та святкуватимемо Хеллоуін у стилі, який ти не забудеш! Не пропусти найгарячішу і наймоторошнішу вечірку цього сезону. До зустрічі на танцполі🔥❤️
-
Довго в процесі були?
-
В любому випадку рада за вас) хай і на федеральному все швидко і гладко пройде )
-
Аплікант тільки я, кейс не сильно складний, не знаю від чого це залежить😌
-
🥳 Подаруйте вашій дитині незабутнє свято з нашими чарівними аніматорами! 🥳 🎊 Яскраві костюми, захоплюючий реквізит, музичний супровід та безліч веселих ігор і конкурсів — все це створить неймовірну атмосферу свята для іменинника та його гостей! 🎊 🌟 Ми індивідуально підходимо до кожного заходу, ретельно підбираючи сценарій, враховуючи всі ваші побажання: інтереси іменинника, вік, кількість гостей та місце проведення. 🌟 🎤 Наші аніматори вільно спілкуються українською, англійською та російською мовами, щоб зробити свято ще більш комфортним і веселим для всіх! 🎉 Приєднуйтесь до нас у створенні свята, яке запам'ятається на все життя! 🌈 Деталі та замовлення: Наш Instagram ✨
-
Дякую за інфу. Ми чекаємо 8 місяців на розгляді десь місяців 5….не розумію я як вони їх розглядають 😂
-
На розгляді 3,5 місяці загалом, а від подачі пройшло 5,5 місяців
-
Навзаєм
-
Вітаю, громадо! Допоможіть порадою. В кого недавно знайомі, друзі чи родичі подавались на Visitor visa по Вашому запрошенню або без нього, та отримали цю візу? Скільки часу пройшло від підтвердження аплікації до видачі візи?