Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
Всем добрый день! Может быть кто-то знает хороший спа центр в Виннипеге или в пределах пару часов от Виннипега. Или термальные источники. Thermea Nordik сегодня фулл. Спасибо!
-
Если бы он был новый, то на первом фото был бы чистым)
-
Что то не похоже на тень 😅
-
Скажите а где в Виннипеге можно купить креатин ( creatine)? Я в этом полный профан пока что. Что б норм качество и не слишком дорого
-
Вітаю! Друзі, наступна ситуація: Третю добу намагаємося отримати трітмент щодо отримання вакцини проти сказу. Вже телефонували 3 рази на 2047888200 - нічого конкретного там не дізналися. Уже були у Грейс хоспітал, там грубо кажучи нас просто ввічливо послали щодо вакцини, обробивши рани від тварини. ПРОХАННЯ: будь ласка, чи хто володіє якимись контактами хто може допомогти отримати цю вакцину, або ж просто вплинути на це? Будь ласка поділіться контактом того, хто потенційно може допомогти Інкубаційний період 4-20 днів. Ми вже на межі 3ого і 4ого. Будь ласка, порад не треба. Потрібна допомога! Дякую велике за небайдужість
-
Любой pharmacy отдел или магазин. Фактически, это есть во всех крупных сетях(Walmart, Costco, Superstore, Shoppers)
-
Попробуйте сходить в ближайший urgent care, там должны вам помочь
-
Вже другий поспіль Не допомагають
-
… я супер перепрошую, я написав що три рази з ними говорили за погоду та матінку природу. Вони ані чим допомогти не можуть