Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Если бы он был новый, то на первом фото был бы чистым)
-
Что то не похоже на тень 😅
-
Скажите а где в Виннипеге можно купить креатин ( creatine)? Я в этом полный профан пока что. Что б норм качество и не слишком дорого
-
Вітаю! Друзі, наступна ситуація: Третю добу намагаємося отримати трітмент щодо отримання вакцини проти сказу. Вже телефонували 3 рази на 2047888200 - нічого конкретного там не дізналися. Уже були у Грейс хоспітал, там грубо кажучи нас просто ввічливо послали щодо вакцини, обробивши рани від тварини. ПРОХАННЯ: будь ласка, чи хто володіє якимись контактами хто може допомогти отримати цю вакцину, або ж просто вплинути на це? Будь ласка поділіться контактом того, хто потенційно може допомогти Інкубаційний період 4-20 днів. Ми вже на межі 3ого і 4ого. Будь ласка, порад не треба. Потрібна допомога! Дякую велике за небайдужість
-
Любой pharmacy отдел или магазин. Фактически, это есть во всех крупных сетях(Walmart, Costco, Superstore, Shoppers)
-
Попробуйте сходить в ближайший urgent care, там должны вам помочь
-
Вже другий поспіль Не допомагають
-
… я супер перепрошую, я написав що три рази з ними говорили за погоду та матінку природу. Вони ані чим допомогти не можуть
-
Кажуть що ми її не тримаємо і ми подивимось що ми можемо зробити. І роблять поки що тільки розмови і трансфери - пойдіть туди, пойдіть сюди.
-
Тому ж і запитую контакти когось хто може або вирішити, або допомогти вирішити проблему. Система, перепрошую, тут більше ніж просто йобнута
-
За перший раз взагалі написали хибну інформацію, що вкусив домашній кіт і нема проблем, йдіть звідси геть Інший «доктор» із Грейс клінік заявив, що якщо у вас нема симптомів сказу ТО МИ НЕ ДАМО ВАМ ВАКЦИНУ Ми подали скаргу на таке халатне і агресивне ставлення
-
Тільки тільки одна жінка в фб мені порадила, ось моя відповідь після дзвінку Bridget Tenszen thank you so much for your response. I’ve called them right away, they don’t know what they have on their website and only one thing that I achieved by your help- the receptionist will ask manager are they capable to administrate it asap Thank you again. But if you still know the person who can help personally, I’m ready to make a money gift, for those who will help