Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всем привет! Меня зовут Мария, я учитель английского языка с 5 летним стажем работы преподавателем и сертификатом TESOL. У меня освободилось 3 места на подготовку к CELPIP( курс длится 2-4 месяца). Также есть возможность групповых занятий для себя и для теста. Пишите в личные сообщения, если заинтересованы, буду рада ответить на все вопросы 🙏🏻
-
Дівчатка, всім привіт🥰. 🚗 Через декілька днів виїзд з Укрaїни 🇺🇦 Достaвляю: медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. 💉Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Надаю послуги з косметології та ін’єкцій, тому можна записатися на процедури ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Минимум 40 часов отработать за спасибо. Нет уж, спасибо
-
🤡*грубо нажимает на свой красный носик
-
Пожалуйста, приходите ещё. Любая работа должна быть оплачена по достоинству
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
-
Доброго вечора ! Моє ім'я Марина. Звертаюсь до Вас з м. Сміла , Україна. Ми з дитиною 7 рочків орендуємо 1/2 будинку. На що як кажуть вистачає... В будинку пічне опалення, а дров зовсім немає. Друзі, я займаюсь рукоділлям і хотіла б продать свої роботи, щоб зібрати 4000 грн. на дрова. Ціни на іграшки - 250 грн., браслети - 200 грн., гердан - 400 грн. Будь ласка, візьміть хоча б по 1 іграшці. У кого є діти, ті зрозуміють мене. Ми цю ніч вже вдітими спали. P.s. Господь допомагає тим, хто допомагає іншим 🙏
-
Всім привіт🎀 Я - ліцензований майстер, пропоную зробити собі приємно і записатись на наступні послуги: ▪️манікюр гель-лак 50$ ▪️манікюр+укріплення 60$ ▪️педикюр 65$ ▪️нарощення нігтів від 70$ Використовую якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Здравствуйте! Хотела рассказать про центр Диабета в котором я работаю. Мы принимаем всех, включая людей без Манитоба Хелс кард.Это рядом с больницей Ст Бонифас, 100% бесплатно. Мы - это registered nurse - diabetes educator, диетологи , психолог и соцработники+ помощь с продуктами. Говорим по-русски, "украинский со словарем"), иврит, немного арабский и французский. Называется Youville Diabetes Center, Адрес 33 Marion, телефон 2042330262. Меня зовут Ана, мы открыты каждый день.
-
Вы тоже за референсы работаете?
-
No Tickets Inc Втомилися від несподіваних штрафів? Ми пропонуємо вам унікальну можливість знизити ваші витрати на штрафи та повернути ваші бали! Наша компанія готова запропонувати: 🔹 Зниження штрафів або їх скасування 🔹 Допомога в оскарженні штрафів 🔹 Всього 40$ за штраф 📞 Контактний телефон: 204-292-7149 (Telegram/WhatsApp/Viber) 📧 Email: [email protected] Нехай штрафи не будуть вам проблемою!
-
Доброго дня. Хтось може підказати що за компанія? є якісь відгуки?
-
Шо Домашній Інтернет 100 Мбіт/с за 50 доларів 250 Мбіт/с за 55 доларів 500 Мбіт/с за 60 доларів 1000 Мбіт/с за 65 доларів перші 3-4 місяці безкоштовно безкоштовне встановлення безкоштовна активація Мобільний телефон Rogers, як-от Iphone 16 або 16 pro та Pro Max, також доступний контакт для більш детальної інформації