Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Якщо подумати то усі вони тут для мене чужі , моя церква залишилась в Україні , але повінчатися хочемо а Бог він один
-
А який сенс вінчатися в чужій для Вас церкві? Це все ж таки церковне таїнство... В Вінніпеґові є й православні, й греко-католицькі українські храми, й купа інших на будь-який смак. Ґуґл їх легко знаходить й показує.
-
Правда, будут выше цены?
-
Тогда пойдём в Роджерс
-
Ми вінчалися в цій церкві Sts. Volodymyr and Olha Cathedral (Ukrainian Catholic Church) священник Ігор)
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
-
Звісно)
-
Можна вам написати в особисті?
-
🌸Запрошую на БЕЗКОШТОВНИЙ урок стрейчингу! 🗓 Коли: ця субота, 7:30-8:30 вечора Це ваш єдиний шанс відвідати урок БЕЗКОШТОВНО в цьому місяці! Долучайтеся до нас, щоб розслабитися, покращити гнучкість і отримати задоволення. Чекаю вас! Реєстрація у приватних повідомленнях🤍🧘♀️
-
Всем добра, есть ли тут люди из HVAC( именно heating), кто проконсультирует? "Бодаемся" с лендлордом💪
-
🚩Здається 1бедрум квартира у саблет з 1.12.2024 🚩 У тихому і затишному районі за адресою Crestview поряд з Grace Hospital 700 setter street Ціна 1399 все включено. + критий теплий паркінг. ( також входить в ціну ) Чудовий варіант на зиму Поряд з будинком є автобусні зупинки Superstore Дитячі садочки, школа, багато затишних парків Будівля No petfriendly, No smoking Пральні машинки і сушилки на кожному поверсі Є кондиціонер Тихі сусіди
-
Он что-то типа смотрящий за домом. Не знаю его должность. Watchmen
-
А Ок, мы с ним за 2 года только здоровались
-
Дел на первом этаже, который катает мусорные контейнеры по парковке утром
-
Там вообще есть сторож ?