Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Нема Я з Bell жодних зв'язків не маю. Нічого взагалі
-
У Вас есть опоздание с оплатой?
-
Тогда откуда у них информация, которую они подают в кредитное бюро? И она скорее всего была подана Вами.
-
Вы пытались взять телефон в кредит или смотрели сколько он будет стоить в кредит?
-
У мене теж є проблема з Белл.В рейтингу бачу,що начебто я в листопаді 2022 року відкрила у них якийсь там рахунок,а через півроку закрила.Ще й зазначається,що рахунок закрито за моїм запитом.Я тоді про Белл навіть нічого не знала🙈А в лютому цього року ми справді перейшли на домашній інтернет та мобільний Белл.І знов так само - рахунок відкрито і закрито,але вже з позначкою ‘transferred’. І начебто на рейтинг ці обидва відкриті/закриті рахунки не дуже вплинули,приблизно -10 балів,я їх за декілька місяців відновила,але все одно прикро,що це ж не з моєї провини🤷🏻♀️
-
Отак і в мене з рейтингом Мені 90 балів зняло за їхні 2 місяці непроплати своїх же дурниць
-
Я когда переезжал на новую квартиру то подавал заявки на просмотр квартир в десяток комплексов, и один из них сделал хард чек, а потом ещё и белл при подключении домашнего интернета... Теперь 2 хард чека в течении одного месяца мне хорошо так рейтинг уронили...
-
Привет. Ищу работу парт тайм (после 4:00 PM + сб,вс). Есть канадский опыт работы официантом и в садике. Английский CLB5, машина и права. Может у кого ищут работника в фирме? Спасибо ☺️
-
Вітаю! Сьогодні 9.11.2024 та завтра 10.11.2024 граємо у «Монополію». Запрошуємо наших гравців, а також маємо ще кілька вільних місць для «новачків», які теж отримають можливість на рівних умовах здобувати досвід та змагатися з досвідченими гравцями. То ж ласкаво просимо! Попередній досвід не обовʼязковий, головне бажання. Участь безкоштовна. Приєднуйтесь до нас, буде цікаво. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg