Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Посудомийка - безкоштовно. Не знаю, чи працює, нам її віддали безкоштовно, казали, що робоча, але ми нею так і не користалися і вирішили віддати далі - може комусь більше треба
-
Віддам задарма 3 світильники - 2 чорних і 1 білий (перефарбований чорний). Район Charleswood
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
На класс 1 много вакансий на индиид
-
❗️НАБІР У ГРУПИ❗️ Запрошую всіх бажаючих поринути у світ танцю, а саме в конкретні стилі👇🏻👯♀️ 👟 HIP HOP 👑 JAZZ FUNK 👠 HIGH HEELS Якщо ти хочеш: мати гнучке тіло, володіти навичками музикальності, бути впевненим у собі, мати гарну фізичну підготовку, вести активний спосіб життя та всебічно розвиватися у танцювальному мистецтві - тоді, тобі до мене✔️ Перше пробне тренування - безкоштовно🙀 Обирай стиль, бери друзів та приходьте вчитися володіти своїм тілом 💪🏻 📍Winnipeg, 388 Donald Street
-
Я могу максимум предложить пойти на индид😆😆
-
Це якийсь підручник з історії України?
-
А большинство работодателей предлагает там 27$ в час и 60 копеек за милю 🤣 и работу по 13ч
-
Скорее всего фейерверки
-
Це в Даунтауні, біля мене, це не вибухи, будівництво якесь
-
В центре слышно , второй год уже высаживаюсь после Украины