Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Прийом документів з продовження терміну дії закордонних паспортів, внесення відомостей про дітей до закордонних паспортів батьків, прийом документів на оформлення довідок, видача готових паспортів, видача оформлених довідок (без попереднього запису): Понеділок, вівторок, четвер та п’ятниця: 12:00 – 13:00. Середа: 16:30-17:30
-
Усім привіт! Мене звати Марія, я вчитель англійської мови з 5 річним досвідом. Набираю до себе на заняття 2 учнів (провожу уроки по одинці та групами (2 учнів)). Готую до іспитів, допомагаю освоїти англійську мову з нуля, або покращити ваш рівень англійської мови. В мене є група з відгуками, де я підготувала людей до тестів CELPIP, IELTS Пишіть мені у особисті, буду рада допомогти ✨
-
А много документов нужно, чтобы подать на новый загранпаспорт?
-
Ось список агентств, які займаються нерухомістю 1. Globe Property Management 2. Marwest Management Canada Ltd. 3. Crystal Propertie 4. Sussex Realty 5. Towers Realty Group 6. Schinkel Properties Inc 7. Premier Property Solutions Inc 8. Boniface Real Es 9. Astroid Management Ltd. 10. Kay Four Properties Inc.
-
Вам оптометрист потрібно чи офтальмолог?
-
Якщо офтальмолог, то спершу все одно потрібно до оптометриста, потім з referral letter вас відправлять на консультацію до відповідного офтальмолога, який займається тою частиною ока з якою є проблеми
-
Ну резерв + есть, но у меня там нету чтобы было написано что нужно обратиться в ТЦК
-
Может меня это не касается 😄. Я в Украине был в 2016 году последний раз
-
Заходил смотрел… не чего там нет