Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Может меня это не касается 😄. Я в Украине был в 2016 году последний раз
-
Заходил смотрел… не чего там нет
-
Ну мне сегодня словили слот. Я записан на 24 января 🤷♀️. По поводу куар кода я хз где его смотреть
-
Я тебе щас в лс скину скрин как у меня
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==
-
❗️НАБІР У ГРУПИ❗️ Запрошую всіх бажаючих поринути у світ танцю, а саме в конкретні стилі👇🏻👯♀️ 👟 HIP HOP 👑 JAZZ FUNK 👠 HIGH HEELS Якщо ти хочеш: мати гнучке тіло, володіти навичками музикальності, бути впевненим у собі, мати гарну фізичну підготовку, вести активний спосіб життя та всебічно розвиватися у танцювальному мистецтві - тоді, тобі до мене✔️ Перше пробне тренування - безкоштовно🙀 Обирай стиль, бери друзів та приходьте вчитися володіти своїм тілом 💪🏻 📍Winnipeg, 388 Donald Street
-
Вітаю! Цієї суботи та неділі, 16, 17.11.2024 граємо у «Монополію» та «Катан». А це можливість знайти нових однодумців, друзів чи просто гарно провести вільний час у позитивній компанії. Попередній досвід не обовʼязковий. Участь безкоштовна. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
Кто-то ездил в Оттаву забирать готовый паспорт недавно? Не менялись требования для выдачи?
-
Гугли QR code из резерв+ или вiйськово облiковий документ
-
Интересно что это за коды/резервы…. Я ещё не подавал документы, вот интересно что может ждать меня 🫣
-
Вот спрашиваю. Может нужно опять коды/резервы делать?
-
А какие щас требования на выдачу?
-
Ааа все я понял, это в резерв +