Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Шахи - гра королів! Запрошуємо на захоплюючі заняття з шахів, які не залишать байдужими жодну дитину😉 Шахи розвивають логічне мислення, пам'ять, концентрацію та соціальні навички🤓 Вони вчать приймати рішення і бути терплячими♟️ Ми не працюємо за шаблонами💯 Програма для занять для кожного учня формується, враховуючи рівень знань та мету навчання 📖 (від 5 років та більше). Школа працює з 08:00 до 01:00, ми зможемо для Вас підібрати зручний час для занять. Запрошуємо Вас відвідати наш сайт shabadoo.com.ua/. Ми впевнені, що Ви знайдете багато корисного для Вас та Ваших дітей. 093-802-88-08 Viber/Telegram
-
Привіт, Якщо хтось шукає домашній Інтернет (WiFi) або. Плани мобільного телефону з новими пристроями мобільного телефону, У мене дивовижні ціни Високошвидкісний Інтернет за 50 доларів на місяць Перші 4 місяці безкоштовно Безкоштовне встановлення Безкоштовна активація Безкоштовний роутер Я можу підключити вас сьогодні Необмежене використання/ Без обмежень План телефону - 100 ГБ за 40 доларів за 1-й рядок 75 ГБ за 35 доларів для 2-ї лінії або додайте лінію Дайте мені знати, я можу приїхати до вас і допомогти вам налаштувати дуже професійно і швидко
-
🌸Хочеш покращити гнучкість, зняти напругу та відчути нові сили? Запрошую тебе на урок стрейчінгу! 📅 Дата:кожні вихідні субота,неділя 🕒 Час:7.30-8.30(суб),6.00-7.00(нед) 📍 Місце: 1379 Portage Ave, Winnipeg, MB R3G 0V8 Це чудова можливість для всіх рівнів підготовки! Отримай заряд енергії та нові враження🤍 Щоб отримати більше інформації пишіть у приватні повідомлення.💕
-
чого так дешево , можна фото?
-
Не рекомендую. Подключили мне тариф fiber (оптика), и сдирали деньги за тариф в 2 раза дороже чем в Bell. Но есть нюанс, у нас в доме оптики физически нет❗️а интернет проходит по древней коаксиальной линии. Когда отключился от них со скандалом, всеравно требовали заплатить ECF. Подключил Bell, действительно оптику, в 2 раза дешевле, и нет контракта на 2 года и всяких ECF
-
Привет всем! Меня зовут Юлия. Работаю в автосалоне Vickar Nissan продавцом-консультантом. С радостью помогу вам найти ВАШУ машину. В моем ассортименте есть новые машины Nissan, Mitsubishi, Chevrolet, Ford, а также б/у авто практически любых брендов. С нетерпением жду вашего звонка и встречи с вами! Мой контактный номер: (204) 805-6180 Юлия Моя профессиональная страница на фейсбуке: www.facebook.com/YuliaAutoExpert/